Seară romantică – Cum poți condimenta momentele tandre alături de partener

Seara romantica
Timp de citit: 8 minute

Pentru multe cupluri, momentele de intimitate devin din ce în ce mai rare din cauza unui program încărcat care duce la oboseală. De aceea, ideea unei seri romantice poate fi foarte bună pentru a aprinde acea flacără a iubirii de început. Cu toate că uneori poate părea un efort să aprindeți câteva lumânări, poate chiar să luați cina și să beți un pahar de vin împreună pentru a va relaxa, aceste clipe merită toată atenția cel puțin odată la o perioadă de timp. În acest fel, vă veți deconecta de la restul lumii, de la problemele cotidiene și de la rutina care a pus stăpânire pe viața voastră sexuală.

O seară romantică nu trebuie să însemne doar câteva lumânări aprinse, mai ales în ziua de azi, când aveți la dispoziție o mulțime de alte idei prin care puteți condimenta acele momente de intimitate, aducând un suflu nou relației voastre. Așadar, indiferent că ești bărbat sau femeie și ești în căutarea inspirației pentru o noapte romantică de neuitat, acest articol te va ajuta cu idei și sfaturi simple, dar de efect.

1. Seară romantică – Variante pentru acasă pentru el și  ea

Seara romantica

Viața sexuală a multor cupluri este pusă la încercare în aceste vremuri în care toată lumea pare că are alte lucruri mai bune de făcut. Din păcate, acest comportament poate duce la înstrăinare și despărțire, de aceea o seară romantică este un efort care poate fi făcut la anumite perioade de timp atât de el, cât și de ea. Dacă va regăsiți în aceste rânduri și vă atrage ideea de a vă reconecta cu partenerii trebuie să știți că nici măcar nu trebuie să plecați de acasă, ci doar să vă folosiți puțin de imaginație pentru o noapte de neuitat.

Iată, așadar, cum puteți organiza o seară romantică acasă cu câteva idei simple:

  • o seară romantică surpriză bazată pe primele întâlniri care poate fi organizată atât de femei, dar și de bărbați;
  • o cină, un pahar de vin și un film bun care să va apropie;
  • niște jucării sexuale care să condimenteze întreaga noapte cu un mic preludiu sub forma unor mesaje cu subînțeles;
  • o seară obișnuită transformată într-una romantică plecând de la o lenjerie sexy.

Iar dacă în timpul săptămânii vi se pare că sunteți prea obosiți sau nu aveți chef, o idee bună de noapte romantică este weekendul: începeți vineri seara și terminați duminică dimineața pentru a va bucura unul de celălalt cât mai mult. Bineînțeles, fiecare dintre voi poate avea propria imagine despre cum ar trebuie să arate aceste momente tandre și cum le puteți condimenta.

1.1. Idei pentru o seară romantică pentru el

O seara romantica

Ca femeie, ai câteva atuuri atunci când vrei să organizezi o seară romantică pentru iubitul tău, iar unul dintre cele mai importante este faptul că îți cunoști foarte bine partenerul. De aceea te poți folosi de fanteziile sale sexuale pentru a-i îndeplini una pe care nu ați încercat-o până acum. Cu ajutorul unor articole de lenjerie erotică care să lase loc imaginației, îl vei convinge destul de repede că ceea ce urmează nu are cum să fie deloc rău.

Mai ai și alte idei romantice pentru o seară de neuitat pe care le poți folosi pentru iubitul tău, și anume:

  • o cină bazată pe feluri de mâncare afrodiziace;
  • un joc de adulți cu tentă sexuală;
  • o baie sau un duș împreună;
  • crearea unei atmosfere romantice în dormitor;
  • o oră de relaxare pentru el în care să folosești un ulei pentru masaj cu care să îl ajuți să se destindă urmată de o partidă de sex condimentată.

Pentru fiecare, o idee de seară romantică, în doi, înseamnă altceva, de aceea, atunci când îl cunoști bine este mult mai simplu să organizezi o noapte pe care nici tu nici el nu o veți uita prea curând.

Unei femei îi este mai ușor să organizeze o seară romantică pentru el, acasă, dar asta nu înseamnă că el nu poate face același lucru pentru ea, mai ales că există o mulțime de idei din care se poate inspira.

1.2. Lucruri pentru o seară romantică pentru ea

Seara romantica

De cele mai multe ori, ideile de romantism pentru o femeie sunt cu mult diferite decât pentru un bărbat, iar una dintre cele mai simple metode de a iniția o noapte romantică pentru ea este un gest simplu, frumos. Un buchet de flori, o cină în oraș continuată cu un pahar de vin acasă, oricare dintre acestea pot fi modalități de a crea o seară în care ea să se simtă specială.

Atunci când vrei să condimentezi acea seară astfel încât iubita ta să se simtă cea mai fericită femeie, este cazul să treci la un nivel superior care poate presupune:

  • transformarea unei fantezii sexuale de-ale ei în realitate;
  • punerea în practică a unei scene sexy din filmul ei preferat;
  • un masaj erotic poate funcționa și pentru ea ca un preludiu pentru o partidă de sex incendiară;
  • poate chiar o partidă de striptease din partea ta, dacă ești deschis la idee.

Așadar, există destul de multe moduri de a transforma o seară normală, obișnuită, într-una romantică și de neuitat pentru o femeie.

Indiferent de care dintre voi este vorba, ceea ce trebuie să rețineți pentru o noapte de neuitat este că ,,vă datorați’’ unul celuilalt câte un orgasm amețitor. În acest scop, vă puteți folosi de diverse jucării sexuale pentru amândoi.

Dar cum te pregătești pentru o seară romantică? În primul rând, trebuie să te gândești cât de multă organizare vrei să implice momentul vostru de iubire. Însă este în regulă și dacă vrei ceva simplu și rapid, scopul final fiind plăcerea iubitului sau iubitei tale.

2. O noapte romantică și cum te pregătești pentru ea

O seara romantica

Multe cupluri înțeleg prin seară romantică o cină la lumina lumânării urmată de un duș sau baie fierbinte pentru răsfăț și o partidă de sex, ceea ce nu este rău deloc. În același timp, altor persoane care sunt împreună de mai mulți aceasta nu li se mai pare cea mai bună idee pentru o noapte de neuitat, dorindu-și ceva mai extravagant, cum ar fi o experiență nouă. De aceea, poate cea mai bună variantă este o combinație a celor două.

Se pot face o mulțime de lucruri pentru o seară romantică, fiecare dintre partener putând să se pregătească așa cum știe mai bine pentru momente de neuitat. Din acest punct de vedere, puteți:

  • să vă puneți de acord asupra unei seri în care veți lua o cină intimă;
  • să pregătiți câte o surpriză unul celuilalt, astfel încât să aveți și un element de noutate în seara voastră romantică.

Bineînțeles că aceasta poate fi și o idee de noapte romantică pentru el sau pentru ea care să vină ca o surpriză, dar în acest caz trebuie să te asiguri că iubitul sau iubita ta nu are alte planuri.

2.1. O seară romantică cu lumânări și o cină intimă

O seara romantica

O seară romantică poate avea la bază mai multe idei, însă cina cu lumânări urmată de o partidă de sex incendiară este de departe unul dintre cele mai bune scenarii și iată și de ce:

  • o astfel de cină presupune de obicei preparate deosebite, ca la restaurant chiar, dacă unuia dintre voi îi place să gătească;
  • puteți aprinde și niște lumânări pentru a crea o atmosferă intimă și plăcută;
  • puteți pregăti o baie cu spumă în care să vă răsfățați unul pe celălalt;
  • ca femeie, poți purta o lenjerie sexy pentru a-ți înnebuni partenerul.

Există și varianta în care puteți să comandați ceva delicios de mâncare de la restaurantul preferat dacă vreți un răsfăț total sau pentru a avea mai mult timp pentru voi, cât timp principala preocupare sunteți voi.

Și pentru că cel mai simplu mod de a incita persoana iubită este prin stimulare vizuală, lenjeria intimă este o metodă excelentă de a începe o seară romantică.

2.2. Seară romantică acasă – Câteva idei de lenjerie intimă

Seara romantica

O seară romantică acasă nu trebuie să fie plictisitoare, mai ales că în intimitatea căminului vostru puteți să faceți orice, chiar să încercați lucruri noi din punct de vedere sexual dacă doriți. Aveți șansa de a experimenta, de a face o mulțime de jocuri erotice sau de a îndeplini unul altuia cele mai ascunse fantezii. În toate aceste scenarii, lenjeria sexy este unul dintre cele mai bune stimulente, fiindcă:

  • lui îi va aprinde imaginația;
  • pe tine ca femeie te va face să te simți frumoasă și dorită.

Fie că alegi portjartiere cum ai văzut în filme, fie că ți-a făcut cu ochiul un costum sexy pe care l-ai luat pentru o seară romantică, îndrăznește să le porți și să îți faci iubitul să înnebunească după tine. De asemenea, acesta este cel mai bun mod de a condimenta o noapte de neuitat fără prea mult efort.

Secretul unei nopți romantice și de neuitat este să nu faceți lucruri cu care nu vă simțiți bine sau pentru care să simțiți că ați ,,muncit’’ prea mult pentru ca la final să nu vă bucurați de ele. De aceea, printre ideile pe care merită să le iei în considerare este aceea de a aduce o noutate este folosirea unor jucării sexuale, mai ales dacă nu ați mai încercat până acum.

2.3. Noapte romantică – Jucării sexuale pe care le puteți folosi împreună

Seara romantica

Probabil că, atunci când te gândești la o noapte romantică în doi, jucăriile sexuale sunt  printre ultimele de pe listă, având mai degrabă în gând ideea aceea a filmului în care un cuplu ajunge acasă, unde totul este perfect și nu le rămâne decât să facă dragoste. Însă, cu puțin efort, poate fi și cazul vostru, dacă ați lăsat totul în ordine în casă, iar la întoarcere, aprindeți niște lumânări, aveți deja ceva gustos de mâncare sau comandați. Apoi, puteți pregăti o baie cu petale de trandafir, câteva lumânări pe podeaua din dormitor și lenjeria sexy. Însă, ce-ar fi dacă acest scenariu ar fi puțin mai îndrăzneț? Mai ales că probabil ați mai avut astfel de nopți înainte. Exact pentru a condimenta momentele respective sunt bune jucăriile sexuale. Fie că alegeți un vibrator sau un dildo pentru ea, fie un manson de penis pentru el, acesta poate fi un început.

Dacă vreți ceva mai soft, măștile, penele cu care va puteți crea senzații de neuitat unul altuia sau chiar un bici și o cravașă pentru diferite jocuri, toate pot face parte din recuzita pentru o noapte romantică în doi.

Pe lângă jucării, puteți încerca și diverse tipuri de sex, precum BDSM și sexul oral pentru el și cunnilingusul pentru ea sau chiar masturbarea, toate vă pot transforma o experiență romantică într-un moment de cunoaștere profundă. Din acest punct de vedere probabil că nu există un moment și o dovadă mai mare de iubire și de romantism.

Cel mai probabil nu aveți nevoie de sfaturi pentru o seara sau o noapte romantică, însă atât lenjeria, cât și jucăriile sexuale și chiar experiențele inedite sunt câteva dintre metodele prin care puteți transforma o noapte de dragoste într-una de neuitat. De ce? Pentru că sex ați mai făcut până acum și chiar și dacă sunteți la început, probabil că știți deja ce vă place unul altuia. În schimb, dacă alegeți să combinați romantismul cu momente mai picante, veți duce pasiunea voastră la un nivel superior, iar acest lucru se va întâmpla și cu încrederea pe care o aveți în voi și în relația voastră.

 

Așadar, chiar dacă nu aveți nevoie de sfaturi pentru o seară romantică, ideile de mai sus cu siguranță vă vor ajuta să transformați o noapte simplă în care faceți dragoste ca de obicei într-una cu totul specială. Fie că folosiți jucării, lenjerie sau aveți un scenariu pe care vreți să îl puneți în practică, trăiți-vă fanteziile exact așa cum vă doriți și faceți din aceste momente unele de neuitat. Descoperiți-vă și redescoperiți-vă de fiecare dată mai intens cu ajutorul acestor trucuri simple, dar eficiente!

 

Surse foto: Pexels.com, Unsplash.com

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *