You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Jucarii sexuale

Jucarii sexuale gandite pentru intensificarea si satisfacerea dorintelor tale secrete. Descopera o gama superba de produse dedicata celor open-minded, care au ca si scop ducerea la alt nivel a senzualitatii jocurilor erotice fericite si pline de pasine din viata ta sexuala.

SexShop-ul PASIUNE.RO va pune la dispozitie o super selectie de produse ca Vibratoare, Dildo-uri, Masturbatoare si multe alte jucarii sexuale care vor creste suspansul si te vor face sa descoperi o alta intensitate in "cel mai frumos lucru din lume", pasiunea ta.

Vibratoare

Descopera noi modalitati de a te satisface intr-un mod diferit si intens. O experienta incredibila oferita de jucaria aleasa va poate duce spre un sentiment exploziv de fericire.

Vezi toate produsele
Masturbratoare

O experienta intensa pentru o aventura plina de imaginatie. Produse de inalta calitate ce se vor mula perfect dupa dorinta ta. Antreneaza-te sau joaca-te impreuna pentru o stimulare unica.

Vezi toate produsele
Jucarii anale

Jucarii inovative pentru cei open-minded ce vor sa incerce ceva deosebit. Ele tintesc stimularea prostatei si pot duce la o experienta exploziv de intensa. 

Vezi toate produsele
Dildouri

Joaca-te cat vrei, lasandu-ti imaginatia sa se destainuie in fanteziile tale erotice si sa zboare spre o experienta uimitor de intensa cu un dildo ce ti se potriveste.

Vezi toate produsele
Hmmm...

Va sti curierul ca am un vibrator in colet?

Nu, curierul nu va sti asta, doar in cazul in care este un prevazator. Coletele expediate din SexShop-ul nostru sunt absolut neutre. Nici forma nici aspectul coletului nu vor dezvalui continutul sau. Pot fi usor confundate cu colete expediate de alte magazine online.

Returnare Garantata-Pasiune.ro
Returnare Garantata
Cumparaturi Securizate-Pasiune.ro
Cumparaturi Securizate
Ambalare Discreta-Pasiune.ro
Ambalare Discreta
Livrare Rapida-Pasiune.ro
Livrare Rapida