Masajul erotic – cum se face și cum să îi oferi perechii tale o noapte de neuitat!

Îți dorești ca tu și partenerul tău să vă simțiți bine împreună? Vrei să reaprinzi scânteia dintre voi și să vă bucurați cât mai mult unul de celălalt? Ei bine, masajul erotic este răspunsul întrebărilor tale. Acesta este mai puțin popular în rândul cuplurilor, însă motivul este că foarte multe persoane nu știu în ce constă un masaj erotic. De aceea, vei găsi în acest articol o mulțime de informații și de sfaturi cu privire la acest „preludiu” atât de incitant.

1. Masajul erotic – ce înseamnă masajul erotic

Experiența unui masaj erotic oferă satisfacții în 3 moduri: fizic, mental și sexual. Cel din urmă poate părea cea mai importantă parte, dar, de fapt, acest tip de masaj oferă o stare de relaxare absolută, dincolo de partea erotică.

 

Masajul erotic este, într-adevăr, o modalitate de a realiza o stare de bine completă. Tot mai des oamenii uită cât de multă tensiune este direct legată de frustrarea sexuală. Într-un masaj clasic, unele zone nu sunt niciodată stimulate, iar accentul se îndreaptă către zonele evidente care adună stresul și tensiunea: spatele și umerii. Pe de altă parte, masajul erotic reușește să elibereze tensiunile din zonele sexuale, lăsându-ți partenerul sau partenera într-o stare de relaxare completă.


S-ar putea să crezi că experiența unui masaj erotic este menită să te conducă pe cele mai înalte limite ale plăcerii. Nu este nimic în neregulă cu această gândire, dar trebuie să știi că acest tip de masaj este, de asemenea, un test de control și răbdare.

Ce înseamnă acest lucru? Că trebuie să îi oferi plăcere partenerului tău până ce ajunge aproape de orgasm, ca mai apoi să te retragi, această acțiune repetându-se ori de câte ori îți dorești. Toate „tachinările” se vor încheia cu cea mai intensă experiență pe care o veți avea vreodată împreună.

2. Cum se face masajul erotic

Masajul erotic are, cu siguranță, o importanță aparte în viața intimă a unui cuplu. Aceste tehnici sexuale au ca scop principal eliberarea stresului și tensiunilor acumulate de-a lungul timpului, pentru a genera stare de bine. Orgasmul nu este considerat, în mod necesar, a fi scopul final al unui astfel de masaj, însă acesta poate fi integrat și în actul sexual, contribuind la sporirea senzațiilor resimțite în timpul lui.

De asemenea, dacă simți că relația pe care o ai cu partenerul sau cu partenera și-a pierdut din sclipirea inițială, un masaj erotic vă poate apropia din nou, ajutându-vă să vă redescoperiți unul pe celălalt.

Înainte de a începe, asigură-te că aveți casa doar pentru voi sau că sunteți într-un loc în care nu vă va deranja nimeni. Masajul erotic poate începe cu ambii parteneri care au hainele pe ei, iar ușor, ușor, acestea pot să dispară. Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont împreună este graba. Chiar dacă simțiți că este momentul să începeți o interacțiune sexuală, încercați să vă abțineți. În acest fel, momentul și emoțiile devin din ce în ce mai puternice și, până la urmă, acesta este și scopul masajului erotic: de a incita partenerii și de a-i face să se „tachineze” în pat, fără a ajunge la orgasm.

Iată câteva tehnici pentru a-i oferi partenerului tău cele mai intense momente:

 

Masajul în doi

 

Acest tip de masaj se va realiza împreună cu iubitul sau iubita ta. De obicei, maseurul aplică uleiuri sau lubrifianți atât pe corpul său, cât și pe al celuilalt. Acțiunea se va transforma într-un masaj corp la corp. Asigură-te că folosești atât ulei cât este nevoie și că pielea voastră nu este uscată. În acest fel, orice mișcare și apropiere se va simți ca o adevărată contopire a trupurilor voastre. 

 

Masajul zonelor intime

 

În ceea ce privește bărbatul, acest tip de masaj oferă senzații noi și stimulează penisul. El include testiculele, perineul și prostata externă. Atunci când vine vorba despre femei, vaginul este cel vizat. De cele mai multe ori, este folosit pentru a întări confortul și încrederea în sine dintr-o relație. De asemenea, este potrivit împotriva problemelor care țin de sănătatea sexuală, cum ar fi durerea din timpul penetrării. Masajul zonelor intime este un bun stimulator sexual, însă este recomandat să fie lăsat la final, deoarece partenerii își pierd răbdarea de a mai continua preludiul și trec direct la fapte. 

 

Masajul tantric

 

Masajul tantric este inspirat de obiceiurile indiene, fiind o combinație între terapie sexuală și practici spirituale. Tantra pune cel mai mare accent pe cunoașterea extazului absolut. Astfel, masajul tantric se concentrează pe nevoile individuale ale ambilor participanți, urmărind satisfacerea sexuală. 

 

Pentru a realiza un masaj perfect, este necesar să înveți câteva mișcări de bază:

 

  • Compresie – pune-ți palmele una peste alta și rotește-le ușor în zona pe care vrei să o masezi; 
  • Lovire uşoară – asigură-te că palmele tale sunt paralele cu zona masată și că degetele mari sunt apropiate. Acum realizează mișcări lungi, dar blânde pe coapse, pe spate, pe tălpi, gât sau palme; 
  • Frământare – strânge zona pe care vrei să o masezi și eliberează-o după câteva secunde; 
  • Frecare – este de obicei realizată în zona mâinilor, a umerilor și a tălpilor, pentru a detensiona mușchii. 

Un lucru important de care trebuie să ții cont în timpul unui masaj erotic este felul în care partenerul te simte. Este extrem de important să ai o atitudine și o postură dominantă, mișcări senzuale și să îi soptești la ureche lucrurile pe care știi că vrea să le audă. Dacă îți dorești să faci momentul și mai excitant, poți refuza ca el să te atingă în anumite zone erogene, până când te decizi tu că are voie. Orice fel de joculeț este permis, iar aici imaginația ta trebuie să funcționeze la parametrii maximi. Dacă îți place ideea, poți folosi bice și cravașe, care te vor ajuta în obținerea unei posturi dominante față de partenerul sau partenera ta.

3. Ce implică masajul erotic

Pentru a te asigura de faptul că partenerul tău are parte de o experiență cu adevărat împlinitoare, trebuie să începi masajul erotic la momentul și timpul potrivit și, de asemenea, să ai la îndemână toate lucrurile necesare care îi oferă plăcere și incitare.

 

 

Cu siguranță te-ai întrebat cum decurge un masaj erotic, însă nu există un răspuns la această întrebare. El poate începe și se poate termina așa cum simțiți. În primul rând, atmosfera este totul. Alege o cameră liniștită, aprinde o lumânare parfumată pentru masaj, pune muzică relaxantă și încercați să vă simțiți confortabil împreună. În al doilea rând, nu uita de uleiuri, lubrifiante, afrodisiace sau orice lovetoys ți-ar plăcea să folosești. De asemenea, vei avea nevoie de ulei sau loțiune, care poate avea o funcție dublă, precum aromaterapia. 

O modalitate minunată de a începe un masaj este să iei mâna partenerului tău și să-ți freci interiorul palmei cu degetul mare. De acolo, poți întoarce palma mâinii în sus și să faci același lucru pentru încheieturi. Tehnica liniștitoare îți va relaxa partenerul și vă va ajuta la eliberarea tensiunii, astfel încât să te poți deplasa și pe alte zone ale corpului. Aplică mai întâi loțiune sau ulei pe mâini, apoi folosește mișcări lungi de alunecare pentru a întinde uleiul încălzit pe corpul partenerului tău. Nu face greșeala de a-l unge pe iubitul tău cu ulei rece, pentru că se va simți neplăcut. De asemenea, fii atentă la umeri. Aceștia sunt renumiți pentru tensiunea pe care o acumulează zilnic. 

 

Înainte de a începe masajul propriu-zis, puteți face un mic joc de roleplay, în care tu să porți cele mai incitante costume sau o lenjerie sexy. Îi poți dansa lasciv, să îl mângâi sau să faci striptease și, cu siguranță îl vei impresiona. După ce ai terminat cu această mică introducere, poți trece la masajul erotic, care ar trebui să fie un preludiu lung și incitant pentru amândoi. Pentru a te asigura că îl exciți, surprinde-l prin folosirea jucăriilor sexuale. Orice bărbat adoră să folosească împreună cu iubita lui jucării anale sau dildouri, pentru că le oferă sentimentul de dominare. 

De asemenea, puteți apela la jocuri erotice și vă puteți face propriile reguli. Scopul jocului este să rămâneți fără haine, pentru a începe masajul. Cătușele sunt un element kinky care nu ar trebui să lipsească din dormitorul vostru.

4. De ce este masajul erotic important într-o relație

Uneori, obținerea unui masaj frumos și îndelungat de la partenerul tău, cât și oferirea unuia, se poate simți mai bine decât actul sexual în sine. Din fericire, le poți avea pe amândouă. Această acțiune nu este doar un act de dragoste, ci și un preludiu suprem. Folosind atingerea, aprinzând lumânări și ungându-l pe iubitul tău cu ulei, un masaj devine extrem de erotic.

În primul rând, sexul este unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație și fie că știi sau nu deja, te va ajuta să îți consolidezi încrederea în partenerul tău. Un lucru cert este că va destinde atmosfera dintre voi și veți trece mai ușor peste tensiunile acumulate. În al doilea rând, fie că sunteți la început de drum sau aveți o relație de lungă durată, nu trebuie să vă opriți niciodată din a vă redescoperi unul pe celălalt. Exact pe acest lucru se bazează masajul erotic. Pe cunoașterea iubitului și pe autocunoaștere. Nu se poate realiza un preludiu incitant dacă doar unul dintre parteneri se bucură de moment.

De asemenea, gusturile în materie sexuală se schimbă cu timpul și este complet normal ca anumite lucruri care vă făceau plăcere la început să nu mai reprezinte un punct de interes acum. De aceea, masajul erotic constă și în comunicare. Mai ales dacă nu ești o persoană cunoscătoare de tehnici, îți poți întreba partenerul unde ar vrea să fie atins și dacă îi face plăcere ce simte.

Ce se întâmplă în timpul unui masaj erotic rămâne la latitudinea voastră. Dacă știi că iubitul sau iubita ta are anumite fetishuri, este momentul să îi îndeplinești plăcerile. Desigur, fiecare persoană are anumite limite, iar de aceea este indicat să le stabiliți înainte, pentru a nu strica un moment frumos chiar în plină acțiune.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și oferă-i partenerului tău clipe de neuitat ori de câte ori ai ocazia. Nu uia să aduci în dormitor lubrifiante, uleiuri, afrodisiace, jucării sexuale sau orice lucruri care vă fac plăcere. Ia în considerare sfaturile și ideile de mai sus și bucură-te de plăcerile intense ale masajului erotic.

Sursă foto: Shutterstock.com.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre masajul erotic

Masajul erotic implică contact sexual?

Masajul erotic dintre doi parteneri poate implica orice fel de relație intimă. în ceea ce privește masajul erotic realizat într-un salon de specialitate, acest lucru este interzis prin lege.

 

Ce beneficii are masajul erotic?

 

Unul dintre beneficiile majore este acela că ajută și îmbunătățește viața de cuplu. Partenerii devin mai apropiați și ajung să își ofere momente plăcute unul altuia.

 

Care este diferența dintre masajul erotic și masajul tantric?

 

Scopul unui masaj tantric nu este niciodată plăcerea însăși, ci este un mijloc de a trezi senzualitatea, sensibilitatea și simțurile. Se desfășoară printr-un ritual care trezește energia sexuală, pentru a se distribui în tot sistemul nervos.  Pe scurt, în tantra, masajul include masajul erotic, dar eroticul nu include tantricul.

 

Se pot folosi jucării sexuale în timpul masajului erotic?

 

Da! Iar acest lucru este chiar indicat. Jucăriile sexuale pot amplifica plăcerea pe care cei doi parteneri o simt în timpul masajului erotic. 

 

Cât de des se poate face un masaj erotic?

 

Masajul erotic poate fi realizat ori de câte ori tu și partenerul tăi simțiți nevoia de relaxare și de intimitate cât mai profundă. 

 

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *