You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Produse
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Lenjerie seducatoare intima dama

Lenjerie erotică – perfectă pentru nopți de neuitat

Dacă te-ai săturat de monotonie și vrei să faci nopțile mai picante și mai dulci, încearcă să faci o schimbare de care atât tu, cât și partenerul tău vă veți bucura. Nu trebuie să te limitezi la desuurile normale, deoarece acum ai posibilitatea de a alege din varietatea de modele de lenjerie sexy. La dispoziție ai corsete și lenjerie intimă erotică de corp pentru femei de tipul babydoll ori, de ce nu, costume sexy.

Bineînțeles, te poți distra și cu o pereche de pijamale sexy în serile în care te bucuri de un film bun alături de partener. Toate lenjeriile erotice de damă sunt realizate din materiale calitative, pentru ca pielea ta să fie mângâiată constant. Bucură-te de spandex ori latex în zilele în care te simți pusă pe șotii și de restul lenjeriei erotice de corp de damă, când vrei să faci din nopțile fierbinți adevărate jocuri ale seducției.

Lenjerie intimă erotică – bucură-te de jocurile seducției la prețuri de nerefuzat

Lenjeria intimă erotică pentru femei este menită să incite imaginația, iar online ai opțiuni variate pentru a face acest lucru. Disponibilă în toate mărimile, de la XS la XXL, lenjeria intimă erotică de damă realizată din dantelă nobilă și materiale fine trebuie să fie completată de portjartiere, pentru un plus de senzualitate. Joacă-te cu mintea partenerului cu modelele de lenjerie erotică pentru femei pe care le găsești online, pe Pasiune.ro, la prețuri excelente. Lăsați-vă imaginația să zburde și îmbătați-vă de senzualitate!

Portjartiere

Portjartiere

Incita fantezie cu portjartiere sexy din colectia noastra concepute cu un design ce va stimula imaginatia si senzualitatea partenerului tau.

Vezi toate produsele

Body-uri

Modele indraznete si incitante ce pun in evidenta silueta ta. Concepute pentru a seduce si a intensifica fanteziile si visele in jocurile de seductie.

Vezi toate produsele

Bodystocking & Catsuit

Modele extrem de indraznete ce aduc o nota provocatoare in senzualitatea ta. Condu jocul seductiei cu un catsuit irezistibil si intensifica senzualitatea. Impresioneaza partenerul dezlantuind o imaginatie plina de sexualitate si fascinatie.

Vezi toate produsele

Costume sexy

Incita partenerul prin a-l surprinde cu un costum sexy incredibil. Seductia dusa la alt nivel prin indeplinirea fetish-urilor si fanteziei partenerului. Dezlantuie imaginatia si joaca-te cu mintea lui in cea mai spectaculoasa experienta.

Vezi toate produsele

Hmmm...

Va sti curierul ca am Lenjerie Erocica in colet?
Nu, curierul nu va sti asta, doar in cazul in care este un prevazator. Coletele expediate de Pasiune.ro sunt absolut neutre. Nici forma nici aspectul coletului nu vor dezvalui continutul sau. Pot fi usor confundate cu colete expediate de alte magazine online.
Returnare Garantata-Pasiune.ro
Returnare Garantata
Cumparaturi Securizate-Pasiune.ro
Cumparaturi Securizate
Ambalare Discreta-Pasiune.ro
Ambalare Discreta
Livrare Rapida-Pasiune.ro
Livrare Rapida