You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Produse
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Termeni si Conditii

Sugestii si reclamatii

Recomandare: Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numarul si data comenzii, numarul facturii, nume, model si cod produs, data expeditie colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.Termenul maxim de rezolvare poate dura pana la 30 de zile lucratoare.

Va multumim pentru increderea pe care o acordati serviciilor noastre.

Politica de returnare

Conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără să fiți nevoit sa justificați decizia de retragere si fără să suportați alte costuri decât costurile directe de returnare, în termen de 14 zile îcepând de la ziua în care intrați in posesia fizică a produsului.

Produsul se va returna în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

 • Produse care nu au fost comercializate de ;
 • Produse ce prezinta modificari fizice, zgarieturi, deformari, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;
 • Toate produsele pot fi returnate doar in cazul in care nu au fost desigilate, altfel ne vedem nevoiti de a refuza returul. Orice urme de desigilare, manevrare sau utilizare a produsului il fac sa intre in categoria produselor care prin natura lor nu mai pot fi returnate conform normelor de igiena si protectie a sanatatii, conform art. 16 din OG 34/2014.

Veți informa cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui e-mail la info@pasiune.ro. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veți primi detaliile cu privire la solicitarea inaintata.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. va inapoia contravaloarea produselor returnate, in contul comunicat de client pe adresa de email, care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport.

Ziua in care va exercitati dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, vom prelungi termenul in mod corespunzator.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.pasiune.ro pot fi returnate dupa notificarea . In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

Produsele primite defecte

Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia. Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

 1. Către [aici se introduce numele, adresa poștală și, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail ale profesionistului]:
 2. Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii
 3. Comandate la data (*)/primite la data (*)
 4. (*) A se elimina mențiunea inutilă, după caz.
 5. Numele consumatorului (consumatorilor)
 6. Adresa consumatorului (consumatorilor)
 7. Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)s\
 8. Data

Conditii de garantie

La livrarea Produselor, pe langa factura, se va emite un certificat de garantie, conform legii 449/2003 republicata in 2008. Acesta se poate trimite pe e-mail, in format electronic, dupa primirea produselor comandate, la cererea dumneavoastra sau se poate descarca din Contul meu.

Prin acest certificat va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la produsele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal.

asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata medie de viata a produsului.

Producatorul / vanzatorul acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Situatii in care nu se acorda garantii:

 1. Produse care nu au fost comercializate de vanzator;
 2. Produse ce prezinta intepaturi, taieturi, zgarieturi, ruperi de material;

Orice reclamatie trebuie insotita de factura sau chitanta emisa de vanzator si de prezentul certificat de garantie.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in , avand codul de inregistrare fiscala , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. , telefon: 0369410069.

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. In cazul erorilor de operare legate de pret, SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

 • SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand , care se afla la adresa www.pasiune.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de in magazinul virtual www.pasiune.ro, site web administrat de .
 • UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
 • CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
 • UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri sau SMS de comunicari comerciale de catre Societate catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Societatii la adresa: info@pasine.ro

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.pasiune.ro trimitand un e-mail la adresa: info@pasine.ro

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

este operator de date cu caracter personal și este înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), sub numărul de operator

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR). Vezi prelucrarea datelor cu caracter personal

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.pasiune.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In cazul in care livrarea a fost facuta iar eroarea a fost depistata ulterior, produsele pot fi returnate daca nu au fost montate pe masina, urmand sa suporte doar costurile de transport.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Limitarea raspunderii

nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. . face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea . nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.pasiune.ro.

Pentru caz de forta majora, . si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al ., lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe . si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale , prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a judetului Sibiu

LIVRAREA PRODUSELOR

Toate comenzile plasate pe www.pasiune.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic. Produsele cumparate de pe website-ul nostru sunt livrate in Bucuresti sau in alte zone din tara prin intermediul firmei de curierat rapid.

De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se fie in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are kilometri suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicarea produselor de la sediile Fan Courier.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele prezentate pe www.pasiune.ro pot fi achizitionate, daca sunt disponibile in stoc. Scietatea nu se obliga sa onoreze comanda decat daca produsele comandate se afla in stoc, la pretul specificat. In cazul in care dintr-o eroare produsul comandat nu se afla in stoc, va vom anunta imediat si veti decide daca doriti sa comandati un alt produs. Vanzatorul nu va trimite produse similare care sa inlocuiasca produsul comandat, decat dupa informarea si acceptul final al clientului.

Pret

Preturile prezentate includ TVA (19%);

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

Cum platesc?

Plata la sediu in numerar

Va oferim posibilitatea de a veni la sediului Pasiune.ro de pe , judetul Sibiu pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, etc)

In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata.

Plata prin ordin de plata (OP)

Transferul bancar se va efectua conform facturii proforma pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi in colet. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenera Pasiune.ro. Va recomandam sa realizati plata in maxim doua zile lucratoare, in caz contrar comanda va fi anulata

Plata la livrare in numerar

La livrarea coletului veti achita reprezentatului Pasiune.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra si a costurilor de transport. Plata se face integral si in lei.

FAN Courier Express SRL, in baza contractului comercial semnat, este imputernicit sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de client. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 271 alin (3) lit.e).


Date fiscale