Jocuri erotice: 10+ Idei de scenarii sexuale pe care iti vei dori sa le incerci in dormitor. Afla cum le poti initia

Fanteziile sunt o parte integranta a sexualitatii si a invata cum sa te joci in dormitor iti poate schimba semnificativ relatia de cuplu ori, daca nu ai o legatura stabila, viata intima. Dar, totusi, exista ceva despre jocurile sexuale, implicit cele de rol, care poate parea interzis, indiferent de nivelul de experienta avuta. Daca partenerul iti dezvaluie o fantezie care te face sa te simti inconfortabil, incearca sa tii cont de faptul ca isi permite sa aiba incredere in tine si sa iti dezvaluie o parte probabil ascunsa de ceilalti. E nevoie de mult curaj pentru a fi atat de vulnerabil.

1. Cum iti pot schimba jocurile erotice viata sexuala

 

Imaginatia noastra are capacitatea de a ne duce in locuri magice, iar prin roleplay-uri, jocuri sexuale si o minte deschisa, majoritatea fanteziilor pot fi exprimate creativ. 

De altfel, nu trebuie sa fii intr-un cuplu pentru a te implica in jocuri intime destinate perechilor. Contrar credintei populare, acestea nu sunt doar pentru persoanele care cauta sa condimenteze lucrurile dupa ce atmosfera in dormitor au inceput sa scartaie si… nu la propriu. 

 

Specialistii sustin cu tarie ca, daca tot mai multe persoane si-ar explora obraznicia inca de la inceput, fara teama, in online nu s-ar mai gasi atat de multe sfaturi menite sa ii ajute pe oameni sa isi imbunatateasca viata intima, care constituie unul dintre pilonii unei relatii.

 

Unul dintre beneficiile unei vieti sexuale satisfacatoare este reducerea infidelitatii. Este perfect normal ca o persoana sa aiba fantezii sau sa isi doreasca sa fie intima si cu „altcineva”, in afara de partener, in sensul in care poate interveni monotonia, daca apropierea din dormitor dintre cei doi se intampla la fel de fiecare data. Exersand jocurile erotice intre iubiti, o persoana este capabila sa isi transforme partenerul in oricine doreste (jucand un rol), deci nu va mai simti nevoia sa mearga in alta parte.

 

De asemenea, ideile erotice pe care partenerul ti le da sunt o modalitate de a intra in mintea lui. Auzindu-i dorintele si fanteziile sexuale, iti va fi mai usor sa afli cum este cu adevarat. 

 

Pe langa cele mai sus mentionate, incercarea diverselor jocuri sexuale, dar si a lovetoys-urilor, face ca fiecare intalnire din dormitor sa fie o noutate si, cand incerci ceva nou si placut, creierul tau elibereaza hormonii fericirii, care sunt atat de importanti pentru sanatatea psihica. 

 

Pe langa faptul ca jocurile erotice si scenariile sexuale din dormitor fac lucrurile mai interesante in pat, acestea sunt o modalitate distractiva de a iti suda relatia, una extrem de accesibila, in acelasi timp. Tot ce ai nevoie este… dorinta si pasiune.

 

1.1 Ce inseamna roleplay + exemple

 

 

Roleplay-ul sexual este un joc de roluri, care are un puternic caracter erotic, si, in acelasi timp, una dintre cele mai comune fantezii. Poate implica doua sau mai multe persoane care interpreteaza diferite personaje, intr-o maniera menita sa-l excite pe partener. 

Jocurile de acest gen pot avea loc intre iubiti, in propriul pat sau prin intermediul unui forum, camere de chat, e-mail etc., in functie de imaginatia participantilor.

 

Scenariul poate varia, de la ceva simplu, la unul improvizat sau elaborat, completat cu costume si tot felul de detalii. Aproape orice rol are potential de a deveni material de baza pentru o astfel de experienta erotica. 

De exemplu, un joc de roleplay poate sa implice purtarea unui costum care este considerat sexy, cum ar fi uniforma unei menajere, sau unul sau ambii parteneri sa fie dezbracati, acesta fiind dress code-ul pentru o petrecere. De asemenea, pot fi folosite elemente de dominare si supunere, pasivitate sau ascultare. 

 

Multe dintre cele mai frecvente roleplay-uri implica un diferential de putere si fac parte din categoria numita BDSM. In cazul acestor scenarii, partenerul ce detine controlul este adesea numit „superior” sau „dominant”, in timp ce persoana dominata este numita „supus”. Poate fi considerat periculos si, prin urmare, majoritatea celor care practica aceste roluri sexuale pana la extrem, isi stabilesc un cuvant sau semnal de siguranta.

 

1.2 Idei de jocuri erotice si scenarii sexuale care iti vor condimenta viata intima

 

 

Daca esti in pana de idei sau doar cauti sa mai diversifici jocurile sexuale din dormitor, iata ce ai mai putea incerca alaturi de iubitul/sotul/partenerul tau.

 

„X” marcheaza locul

 

Sarcina partenerului tau este sa sarute o alta parte a corpului tau pana cand ghiceste la ce loc te gandesti. Sustine-l, dandu-i indicii, precum „cald” sau „rece”, pe masura ce se apropie sau se departeaza de zona pe care o ai in minte. 

 

Alege o carte

 

Redefineste cartile de joc. Romb inseamna sex oral, inima rosie – sarutari, inima neagra – masaj, iar trifoi – trecerea la actiuni mai practice si mai intime. Numerele de pe cartile de joc reprezinta cate secunde sau minute pe care are la dispozitie cel ce trage cartea trebuie sa performeze. Poti inlocui gesturi mentionate cu altele care iti aduc mai multa placere.

 

Fara graba

 

Stai dezbracat/a pe pat, eventual imbraca cea mai sexy lenjerie pe care o ai in dressing. Pune-ti partenerul sa stea la usa dormitorului. Testeaza-l cat de bine te cunoaste, punandu-i intrebari despre tine. Ele pot varia de la preferintele personale, la cele sexuale.

 

Pentru fiecare raspuns gresit, trebuie sa faca un pas inapoi. Acest joc este potrivit atat pentru relatiile vechi, cat si pentru cuplurile la inceput de drum. Fii sigur/a ca partenerul tau va fierbe usor, iar, cand va ajunge langa tine in pat, va incepe adevarata distractie.

 

Adevar sau provocare

 

Este un joc vechi, dar bun. Poate doresti sa te concentrezi mai mult pe indrazneala decat pe adevar si sa iti provoci partenerul sa faca fel si fel de lucruri interzise. 

 

 

Politistul si infractorul

 

Este unul dintre cele mai populare roleplay-uri si asta poate fi dovada ca functioneaza de fiecare data. In cazul acestui scenariu sexual, puteti incerca rolurile cu randul, mai ales daca amandoi sunteti atrasi de pozitia autoritara.

 

Straini in bar

 

Mergi separat in acelasi bar, flirteaza cu alti oameni, apoi vorbeste cu partenerul tau de parca e pentru prima data cand il intalnesti. Nu e doar un joc excitant, iar acest lucru iti va reaminti ce te-a atras la inceput la el.

 

Concurs de orgasm

 

Masturbati-va unul langa altul si cine termina primul este desemnat castigatorul. Premiul? Il ajuta pe celalalt sa ajunga in culmile placeri si are dreptul de a solicita o recompensa speciala.

 

Lupta cu perne

 

Acest joc poate lua forma unui mic razboi, o bataie inocenta cu perne sau orice functioneaza pentru tine. Ideea este sa lupti impotriva partenerului tau, sa concurezi aprig pentru a-ti indeplini o dorinta in dormitor. Cine se preda primul, trebuie sa ofere o favoare sexuala celuilalt.

 

Geanta lui Mos Craciun

 

Pune orice jucarie sexuala pe care o ai intr-o geanta sau sac. Provoaca-ti partenerul sa aleaga una fara sa priveasca ce e in interior, iar alegerea devine accesoriul noptii.

 

Profesor/ student

 

Daca ai un fetis cu un profesor, acest roleplay va fi, cu siguranta, pe placul tau. De exemplu, poti pune cateva intrebari si, daca partenerul raspunde gresit sau nu este cuminte, sa il poti lovi usor cu biciul.

 

Stripper

 

Da play melodiei preferate, imbraca o lenjerie sexy si unduieste-ti corpul in fata partenerului. Mergi mai departe de atat si arunca, rand pe rand, piesele vestimentare de pe tine.

 

Start si stop

 

Cand ai tot timpul din lume si zero constrageri, uneori, asta te poate face sa incerci lucruri noi si mai intimidante, in mod ironic. Asa ca adauga niste granite. Seteaza un cronometru din patru in patru minute. Incearca sa iti exciti partenerul si chiar sa treci la actiune, iar cand timpul s-a scurs, fa schimb de rol. Acest joc se refera la incredere si consimtamant, iar daca te simti in siguranta cu cealalta persoana, poate ajuta la sudarea legaturii dintre voi.

 

Trezirea simturilor

 

Leaga-ti partenerul la ochi si roaga-l sa se intinda pe pat. Provoaca-l sa guste diverse alimente si, in acest timp, mangaie-l, saruta-l si sopteste-i cuvinte tandre.

 

1.3 Cum sa initiezi jocuri sexuale

 

 

Intampini dificultati in a initia acest tip de activitati cu partenerul tau? Expertii spun ca principala cheie a dezvoltarii jocurilor erotice pentru cupluri este increderea si ca partenerii trebuie sa aiba un interes comun pentru explorarea sexuala. 

 

Indiferent ca este vorba de timiditate sau iti este teama de un refuz, iti poti invinge aceste frici. La urma urmei, nu ai nimic de pierdut daca esti sincera si ii vorbesti despre dorintele tale, nu-i asa? Incearca una dintre aceste tactici:

 

    • Adu subiectul in discutie, facand referire la un articol dintr-o revista pe care ai rasfoit-o recent;

 

    • Mergi si achizitioneaza un joc erotic despre care ai auzit si intreaba-l pe partenerul tau daca nu cumva este curios sa incerce;

 

  • Abordeaza direct subiectul. Fa-i cadou un accesoriu sexual sau propune-i o runda de strip poker urmatoarea data cand sunteti singuri.

 

1.4 Cum sa spui „nu” fanteziilor fara sa iti ranesti partenerul

 

Ce faci cand partenerul tau iti vorbeste deschis despre dorinta de a incerca un joc de rol sexual? Desigur, fiecare om este diferit, iar reactiile, la fel. Unele persoane pot fi intrigate sau 100% de acord atunci cand iubitul sau iubita vine cu astfel de idei. Altele, pot considera sugestia drept ridicola si jenanta.

 

Sexologii spun ca exprimarea acestor sentimente este un motiv suficient pentru a te simti special/a, chiar daca ideea este nedorita. Acest lucru se datoreaza faptului ca este nevoie de o doza zdravana de curaj pentru ca multi sa se deschida in legatura cu lucruri considerate tabu. 

 

Asadar, daca partenerul tau ti-a spus fanteziile sale, cel mai bun lucru de facut este sa fii intelegator/are, deschis/a si sa nu judeci. Daca vei rade sau critica, el se poate simti rusinat si relatia voastra afectata.

 

Daca, insa, ti se propune ceva ce nu te atrage, dar nu vrei sa iti faci partenerul sa se simta ciudat, trist sau jenat pentru ca a incercat, discutati deschis si explica-i de ce nu ai dori sa puneti acel lucru in practica. De asemenea, poate ajungeti la o alta idee care sa convina amandurora.

 

2. Ce sa nu faci daca vrei sa mentii armonia in cuplu

 

Odata ce te-ai hotarat sa iti condimentezi viata intima, este important sa discuti cu partenerul tau. Stabiliti reguli de baza inainte de a incepe sa jucati roluri sexuale, astfel incat ambii sa puteti incheia totul in orice moment, daca devine mult prea mult. De asemenea, cere-i sa iti respecte vulnerabilitatea si ofera acelasi lucru in schimb. 

 

Nu este indicat sa te amuzi pe seama partenerului tau, desi se pot ivi situatii de asa natura, fiindca acest lucru il poate determina sa se inchida si sa nu mai fie dispus sa participe la viitoarele scenarii. Nu uita, oamenii tind sa fie mai vulnerabili in timpul momentelor intime.

 

In plus, nu iti ataca partenerul si nu incerca sa-l fortezi sa faca ceva care-l pune intr-o situatie neplacuta. Nu in ultimul rand, bucura-te de acesta si de timpul petrecut cu el.

 

3. Accesorii si jucarii sexuale care nu trebuie sa lipseasca din dormitor

 

Dincolo de clasica lenjerie sexy, daca doresti sa cresti placerea intalnirilor voastre din dormitor, ia in considerare utilizarea lovetoys-urilor, de care fiecare se poate bucura si pe cont propriu. 

 

Gama de astfel de produse este variata, iar cele mai populare sunt vibratorul, dildo-ul, hamul kinky, catusele, celebrul bici, jucariile anale si chiar pompele pentru marit penisul.

 

Indiferent de rolul jucat, poti avea siguranta ca totul poate sa devina din ce in ce mai interesant daca adaugi si cateva astfel de obiecte menite sa explorati latura sexuala. Asadar, lasa jena si bucura-te de cele mai inalte niveluri ale placerii.

 

In concluzie, nu te teme sa fii deschis/a si sa incerci lucruri noi. In definitiv, nu ai de unde sa stii daca jocurile erotice vor functiona pentru relatia ta daca nu incerci. Sunt, insa, sanse foarte mari ca tu si partenerul sa va doriti sa faceti asta in fiecare seara.

 

Recomandare:

Detalii si mai multe poze >>> https://www.pasiune.ro/esarfa-rosie-bad-kitty-bondage.html

 

Sursa foto: Shutterstock

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *