Sexul oral într-o relație la început de drum

Timp de citit: 9 minute

Sexul este una dintre cele mai intime experiențe atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pe lângă plăcerea oferită, el poate ajuta un cuplu să se descopere, să se conecteze și să creeze o legătura foarte strânsă.

Felul în care cei doi parteneri aleg să își manifeste dragostea și atracția unul față de celălalt diferă destul de mult, însă tehnicile sunt de obicei asemănătoare, iar din acest punct de vedere, sexul oral este pentru bărbați una dintre cele mai mari plăceri. În timp ce unele cupluri sunt mai îndrăznețe, plăcându-le să experimenteze, altele sunt mai reținute și nu încearcă decât mai târziu în relație această formă de stimulare erotică.

Ce înseamnă sexul oral? Cu toate că probabil știi deja, el presupune stimularea organului sexual al bărbatului sau femeii cu gura și limba din punct de vedere tehnic, însă din cel al artei seducției, este mult mai mult.

Dar ce faci atunci când relația abia a început? Cine propune și cum inițiază o partidă de sex oral, dar mai ales, este bine ca o femeie să vină cu o astfel de idee? Iată câteva întrebări care merită răspunsuri clare. Iar articolul de mai jos își propune nu doar să-ți răspundă la ele, ci chiar să îți ofere câteva idei prin care te poți relaxa și îți poți face iubitul să se simtă cu adevărat iubit.

 1. Sexul oral, o parte importantă a vieții intime într-un cuplu

Cu toate că nu mai este demult un subiect tabu, sexul oral rămâne, totuși, o dilemă mai ales atunci când o relație este la început de drum. Printre întrebările pe care și le poate pune o femeie sunt dacă bărbatul respectiv merită să primească o astfel de tratație, dacă este vorba despre o aventură sau ceva serios în care poate să investească sau dacă pare că se grăbește cam tare să ofere tot ce are mai bun. Aceleași probleme și le poate ridica și partenerul, iar răspunsurile depind de cât de multă valoare pune fiecare pe viața sa sexuală.

Sexul, în general, contează destul de mult într-o relație, aceasta fiind un liant destul de important între două persoane, iar cel oral este pentru bărbați un etalon în ceea ce privește iubirea, dar și ceva normal care se întâmplă între doi oameni care se simt atrași unul de altul. Pentru femei, aceasta este de cele mai multe ori metoda prin care le demonstrează partenerilor că îi iubesc și că au încredere în ei.

Sexul înseamnă deschidere, intimitate și chiar vulnerabilitate, de aceea este atât de important în viața de cuplu, iar cel oral, atunci când este oferit reciproc, duce la consolidarea unei relații.

Ce înseamnă sexul oral pentru un bărbat

Se poate să fi auzit multe despre sexul oral sau chiar să îl fi practicat, dar poate niciodată nu ai avut curiozitatea ce înseamnă el pentru bărbați. Pentru mulți dintre ei, acesta este o formă de validare a bărbăției, în timp ce pentru alții este ceva normal care se întâmplă între două persoane indiferent de relația care este între ei.

Într-o relație aflată la început de drum, pentru un bărbat sexul oral poate fi certitudinea de care are nevoie pentru a ști că este vorba despre ceva serios, la fel cum este cunnillingusul pentru femei. Cu toate acestea, pentru a ști exact ce simțiți și unul și celălalt față de această intimitate, este bine să discutați cât mai deschis. În acest fel veți ști cum să vă raportați unul la altul. De asemenea, ca femeie nu trebuie să te simți rușinată să inițiezi acest subiect.

Iată ce mai poate însemna sexul oral pentru un bărbat:

    • că femeia cu care este în acel moment îi este dedicată în întregime;
    • că relația începută are un viitor promițător din punct de vedere al vieții sexuale;
    • că are încredere în femeia pe mâna căreia se lasă;
    • compatibilitate sexuală cu partenera sa.

De asemenea, pentru fiecare bărbat există sexul oral perfect, iar pentru a vă seta așteptările corecte, este bine să discutați despre ce înseamnă pentru fiecare dintre voi acesta, mai ales că în viața intimă, el joacă un rol foarte important.

Dar ce simte un bărbat când i se face sex oral în afara unui orgasm de milioane? Iată o întrebare foarte interesantă la care poți primi răspunsuri destul de diferite.

2. Ce simte un bărbat în timpul sexului oral

Se poate spune că un bărbat se simte cel mai puternic și chiar că emană mai multă masculinitate atunci când i se face sex oral. Penisul său este unul dintre cele mai importante părți ale corpului, acesta meditând toată atenția care i se poate da, așadar, nu te sfii să-i arăți că și pentru tine este la fel de important. Aceasta este una dintre primele modalități prin care puteți pune bazele unei relații de durată. În același timp, vă puteți folosi de fel și fel de jocuri erotice prin care să vă descoperiți reciproc.

Pe lângă senzațiile fizice pe care o partidă de sex oral i le oferă unui bărbat, acesta mai poate simți și:

    • că este foarte puternic și viril;
    • că este dorit, iubit și chiar venerat;
    • că i te dedici în totalitate;
    • că el este pentru tine tot ce ți-ai dorit.

Prin felul în care îi faci sex oral, tu, ca femeie, îi poți da încredere în sine, așadar, iată un motiv destul de puternic să îi oferi o partidă de neuitat dacă până acum aveai vreun dubiu legat de acest subiect. La rândul tău, te vei simți stăpână pe el, intrând astfel într-un joc al puterii și seducției.

Există sexul oral perfect? Da, chiar dacă pentru fiecare bărbat în parte este diferit, este una dintre singurele activități care poate atinge perfecțiunea.

Sexul oral perfect – Cum descoperi ce îi place iubitului tău

La începutul unei relații, sexul chiar și cel oral înseamnă descoperire, de aceea, pentru început, puteți vorbi deschis despre ce vă place amândurora. Apoi puteți încerca diferite poziții, tehnici și chiar jucării cu ajutorul cărora să aduceți acel ceva care face din viața voastră sexuală una perfectă.

Ce înseamnă sexul oral perfect? Presupune folosirea unor tehnici și poziții prin care îl faci pe bărbatul care stă în fața ta dezbrăcat să fie atât de vulnerabil încât să ți se predea în totalitate. Cum îl aduci în această stare? Aflând ce îi place. Fie că îl întrebi, fie că încerci diverse metode, cu siguranță vei simți când acesta se relaxează și pur și simplu de bucură de ceea ce i se întâmplă.

Pentru o partidă de sex oral perfect este important să:

    • nu te grăbești;
    • nu mimezi că îți place;
    • te implici;
    • acorzi atenție fiecărei părți a corpului pe care atingerea ta o excită;
    • nu îl grăbești atunci când atinge orgasmul.

O partidă de sex oral reușită trebuie să fie la fel și pentru tine, trebuie să te facă și pe tine să te simți bine, de aceea trebuie să vă puneți de acord asupra lucrurilor care vă plac și care nu.

În ceea ce privește cum se face sex oral unui bărbat dacă ești mai puțin experimentată, există anumite poziții și tehnici care nu îți vor trăda stângăcia și pe care le poți perfecționa în funcție de ce descoperi că îi place partenerului tău.

3. Cum să faci sex oral unui bărbat

Atunci când vrei să stârnești pasiunea în iubitul tău, sexul oral la preludiu poate fi un stimulent destul bun pentru ceea ce va urma. Și pentru că și ceea ce vede poate fi la fel de excitant, o lenjerie sexy îi poate aprinde imaginația pentru scenele următoare. Bineînțeles că te poți folosi și de alte stimulente sexuale, precum diferite jucării, printre care manșoanele și inelele de penis cu siguranță îl vor înnebuni de plăcere. De asemenea, te poți baza pe produsele de întârziere a ejaculării pentru a-i oferi plăcere cât mai mult.

Pentru o relație la început de drum în care sunteți încă în faza de explorare, poți începe cu cele mai simple poziții de sex oral, astfel încât încet-încet să descoperi ce îi place. În ceea ce privește tehnicile, cele clasice în care te folosești atât de gură cât și de mâini pentru a-i mângâia penisul îți vor fi de folos. În acest fel, vei descoperi la ce reacționează cel mai bine. De asemenea, îl poți lasă pe el să te ghideze spre ce îi place să i se facă.

3.1. Poziții pentru sex oral

Dacă te întrebi cum să faci sex oral și care sunt cele mai bune poziții, trebuie să știi că nu există o rețetă magică, ci că mai degrabă trebuie să descoperi ce îi place partenerului tău și ce îl excită atât din punct de vedere sexual cât și vizual.

Vizual, poți alege poziții care favorizează ceea ce va vedea el, iar printre cele mai bune sunt și următoarele:

    • cea în care amândoi stați în pat, iar tu te ghemuiești între picioarele lui oferindu-i posibilitatea de a impune ritmul și felul în care gura ta se mișcă;
    • cea în care el sta pe marginea patului, iar tu îngenunchezi jos, între picioarele lui oferindu-i control asupra mișcărilor tale;
    • cea în care el sta în picioare, lipit de perete, iar tu îi îngenunchezi în față luând o poziție de supunere este una dintre cele mai excitante;
    • cea în care îl lași pe el să stea deasupra și să controleze ce se întâmplă, dominându-te;
    • 69 prin care el poate avea acces la vulva și vaginul tău, putând să te stimuleze la rândul său.

De asemenea, în funcție de poziția pe care o folosiți, nu uita să ții cont și de o igienă sexuala corectă, astfel încât plăcerea să fie cât mai mare.

Nu uita că toată acțiunea nu trebuie să se petreacă neapărat în pat sau în dormitor, astfel că dacă aveți fantezii sau  locuri preferate precum baia, sub duș vă veți putea bucura și de mângâierea apei care este un stimulent sexual destul de bun pentru amândoi. Iar dacă îi place ca tu să ai inițiativă, îi poți face diverse propuneri de nerefuzat.

Atunci când vine vorba despre sex oral într-o relație, nu ar trebuie să existe tabuuri, deoarece aceasta este una dintre cele mai intime forme de a vă arăta cât de mult va iubiți, indiferent că sunteți la început sau deja ați depășit etapa cunoașterii.

Pe lângă pozițiile care sunt mai multe decât cele enumerate sau pe care le puteți inventa chiar voi, tehnicile de sex oral sunt cele care îl vor scoate din minți cerând mai mult.

3.2. Tehnici de sex oral

Dacă la sexul convențional există anumite poziții prin care vă puteți stimula reciproc, la cel oral sunt diverse tehnici prin care îl poți face să geamă de plăcere. Cea mai simplă este cea în care pur și simplu îi cuprinzi penisul cu gura și cu mâna, efectuând și mișcări de masturbare, însă există și unele mai avansate.

Printre tehnicile de sex oral cu care îl poți cuceri sunt și următoarele:

    • deep throat care este una dintre cele mai cunoscute și care presupune să încerci să îl cuprinzi cu gura până la baza penisului, oferindu-i astfel senzații de neuitat;
    • tehnica prin care stimulezi suptul unei acadele și prin care faci mișcări succesive de secțiune și slăbire a penisului;
    • tehnica prin care îți folosești și limba pentru a-i stimula capul penisului înnebunește orice bărbat;
    • tehnica prin care folosești atât limba cât și mâna pentru a mări sau încetini ritmul în funcție de cum simți că îi place.

Pe lângă tehnicile propriu-zise de sex oral, nu uita și de alte zone erogene din aria genitală care pot fi stimulate pentru senzații ample de plăcere, printre acestea una dintre cele mai sensibile fiind scrotul. Astfel, îi poți masa testiculele și chiar anusul, dacă acestuia îi place. De asemenea, pentru a face lucrurile și mai interesante te poți folosi de lubrifianți și diverse jucării pentru bărbați cu ajutorul cărora îl vei face să te dorească și mai mult, și pe care le poți comanda dintr-un sexshop unde poți găsi și alte obiecte cu care să vă îmbogățiți viața sexuală.

Ce înseamnă sexul oral pentru un bărbat? Probabil că îi oferă unele dintre cele mai intense senzații atât din punct de vedere fizic dar și emoțional. Atunci când sunteți la începutul relației, acesta poate crea acea legătură și încredere de care aveți nevoie amândoi. Pentru a ști ce vă place și cum va puteți oferi plăcere reciproc, puteți vorbi și încerca diverse poziții și tehnici cu ajutorul cărora veți avea o viață sexuală grozavă.

În concluzie, nu ezita să descoperi ce îi place partenerului tău în materie de sex oral prin folosirea unor poziții, tehnici și jucării care vă vor face pe amândoi să vă simțiți împliniți din acest punct de vedere.

Surse foto: Unsplash.com, Pexels.com

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *