Limbajul trupului și cum îl poți pune în valoare cu ajutorul lenjeriei sexy

Lenjerie sexy
Timp de citit: 8 minute

Viața de cuplu are mai multe componente, printre care cea emoțională și sexuală joacă un rol foarte important în păstrarea echilibrului, dar și pentru a asigura stabilitatea relației. Nu de puține ori se întâmplă ca partea sexuală a acesteia să intre în mici impasuri. Partea bună este că acestea pot fi depășite atunci când știi să interpretezi limbajul trupului partenerului tău.

Atât limbajul corpului femeii cât și al bărbatului spune destul de multe despre o persoană, iar atunci când este vorba chiar de iubitul sau soțul tău probabil că știi deja cum să interpretezi anumite semnale. Ce-ar fi însă dacă ai putea face mai mult pentru a stimula și mai mult sexualitatea voastră ca și cuplu și cum ai putea valorifica gesturile trupului tău atunci când dorești să te bucuri de partenerul tău?

Una dintre cele mai simple modalități de a atrage atenția iubitului tău poate fi o lenjerie sexy, acest lucru spunând aproape tot ce se poate despre intențiile tale. Lenjeria este primul pas spre evitarea monotoniei, dar și spre stimularea vieții sexuale care nu va fi niciodată plictisitoare.

Există diverse modalități prin care îți poți pune în valoare limbajul trupului în cele mai fierbinți momente alături de cel drag ție, iar mai jos poți descoperi doar câteva dintre ele din care te poți inspira pentru a crea diverse scenarii. Tot ce trebuie să faci este să te lași inspirată de imaginație și de lenjeria sexy pentru momente de neuitat.

1. Limbajul corporal în intimitate

Limbajul trupului

Indiferent că este vorba despre femei sau bărbați, limbajul corpului este diferit în societate și intimitate, dar mai ales în timpul sexului. Dacă în prima situație, oamenii trebuie să respecte anumite norme și să transmită anumite mesaje cu ajutorul corpului lor, în cea de-a doua este mult mai ușor să fie ei înșiși, să se simtă liberi și relaxați.

Limbajul trupului a fost studiat și în psihologie, anumite gesturi și ticuri trădând comportamente sociale care, de obicei, pot fi greu de interpretat mai ales atunci când persoanele nu se cunosc foarte bine între ele. Ceea ce este sigur, însă, este că gesturile corpului sunt adesea folosite pentru a exprima diverse stări. Același lucru se întâmplă și în intimitate, iar atunci când ești singură cu cel pe care îl iubești te poți folosi de mimica fetei, dar și de corpul tău pentru a-I transmite cât de mult îl iubești și îl dorești. Pentru a amplifica această dorință, te poți folosi de diverse articole de lenjerie sexy cu ajutorul cărora să îi stârnești pasiunea.

Dacă nu ai ajuns încă în faza în care te poți folosi de lenjerie, te poți folosi de diverse semne ale trupului tău pentru a comunica cu partenerul.

1.1. Limbajul trupului ca mod de comunicare

Lenjerie sexy

Limbajul corpului este unul dintre cele mai puternice canale de comunicare pe care le poți folosi atunci când dorești să trăiești momente de neuitat alături de bărbatul pe care îl iubești.

Există  destul de multe elemente în limbajul trupului pe care le poți folosi ca exemple pentru a-i transmite iubitului tău că îl dorești, printre acestea numărându-se următoarele:

  • o poziție relaxată a mâinilor și picioarelor vor induce ideea de relaxare;
  •  gesturile tandre și atingerile subtile pot crea senzația de dorință;
  • zâmbetul și mimica relaxată a feței pot fi invitații pentru clipele frumoase petrecute împreună.

De asemenea, este indicat să fii atentă și la ceea ce îți transmite partenerul tău în momentul în care te apropii de el. Limbajul trupului la bărbați în momentele de intimitate se poate să nu fie foarte expresiv, de aceea o lenjerie sexy, precum o pereche de bikini sau un costum babydoll îl vor ajuta să se destindă și să între în jocul pe care i-l propui. Acesta poate fi și momentul în care observi cum se relaxează, iar gesturile sale devin mult mai ușor de interpretat.

În intimitate, unii bărbați preferă să preia inițiativa, pe când alții așteaptă ca tu să fii cea care vine cu propunerile, iar limbajul trupului este unul dintre cele mai bune moduri de comunicare prin care îi poți transmite că rolurile se pot inversa, lenjeria sexy putând deveni unul dintre cele mai puternice stimulente vizuale de care te poți folosi.

1.2. Gesturile corpului și interpretarea acestora

Lenjerie sexy

Atunci când nu ești sigură dacă partenerul tău își dorește să faceți dragoste, te poți folosi de gesturile acestuia pentru a-ți da seama în ce stare e, dar mai ales cum îl poți face să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Primul lucru pe care îl poți face este să îl ajuți să se relaxeze.

Printre gesturile pe care le poți face pentru a-ți ajuta partenerul să se relaxeze ar putea fi:

  •  Un masaj de relaxare care să se transforme ușor într-unul erotic ar trebui să îl ajute să se destindă suficient. Pentru aceasta, te poți schimba într-o lenjerie sexy care să îi inducă dorința.
  • Atingerile subtile în părțile erogene ale acestuia. Este imposibil să nu te dorească atunci când știi să îi stimulezi părțile care îl excita cel mai mult.
  • Săruturile sunt printre cele mai puternice afrodisiace și stimulente sexuale de care te poți folosi, deoarece acestea sporesc ideea de intimitate.

Una dintre cele mai simple modalități de a pune în valoare limbajul trupului feminin atunci când dorești să faci dragoste cu iubitul tău este lenjeria sexy. Dacă dorești să creezi un joc și mai incitant, poți apela și la câteva jucării sexuale de care să va bucurați împreună.

2. Limbajul trupului în dragoste și exprimarea intențiilor cu ajutorul lenjeriei sexy

Limbajul trupului

Limbajul corpului este unul nonverbal, iar semnificația gesturilor poate fi greu de interpretat în anumite situații, însă când este vorba despre momentele intime între parteneri care se cunosc foarte bine, semnele sunt mult mai ușor de descifrat.

Lenjeria sexy este unul dintre cele mai bune stimulente, ea putând să te ajute să exprimi ceea ce îți dorești de la iubitul tău. De asemenea, este posibil ca el să fie cel care îți transmite diverse semne prin gesturile corpului său. Astfel, atât mâinile, cât și picioarele pot fi folosite pentru a-ți da de înțeles că acesta te dorește. Acesta poate fi momentul în care pui pe tine un costum sexy, o rochiță sau orice alt articol vestimentar care știi că îl atrage și astfel să îi dai de înțeles ce va urma.

Atât femeile cât și bărbații își pot folosi corpul pentru a da semnale subtile atunci când își doresc să facă dragoste, dar acestea pot fi destul de diferite. Mai mult, fiecare persoană poate avea un limbaj diferit al trupului, însă sunt câteva mici semne care ,,trădează’’ dorința.

2.1. Limbajul trupului la bărbați

Limbajul trupului la barbati

Poziția corpului, a picioarelor și a mâinilor fac parte din limbajul trupului indiferent de ce dorește un bărbat să exprime, chiar și atunci când sunteți în intimitate. Astfel, dacă acesta are o poziție relaxată cu picioarele deschise și mâinile libere pe lângă corp poate însemna de cele mai multe ori că este deschis unor propuneri indecente din partea ta. De asemenea, atunci când îți cunoști partenerul foarte bine, un mic flirt îl poate ajuta să se destindă și mai mult și să intre în jocul tău, iar o lenjerie sexy va trezi și va amplifica dorința în el.

Dacă soțul sau iubitul tău nu este atât de relaxat, poți fi tu cea care preia inițiativa și să îi inducă ideea de relaxare pentru a crea atmosfera potrivită pentru o noapte de neuitat. În această situație, lenjeria sexy îți poate fi cel mai bun prieten. Mai mult, astfel de articole vestimentare nu trebuie purtate doar cu aceste ocazii. Poți trezi dorința în partenerul tău cu ajutorul unui sutien sau a unui portjartier pe care l-ai purtat întreaga zi și pe care acesta te-a văzut îmbrăcându-l de dimineață. Acesta poate fi momentul în care acorzi atenție limbajului trupului său și să îi creezi subtil ideea de ce ar putea urma la sfârșitul zilei când vă veți vedea acasă.

Limbajul trupului la bărbați poate părea mai greu de descifrat uneori deoarece aceștia pot fi mai reținuți în a-și exprima sentimentele, însă cu ajutorul unei lenjerii sexy îl poți ajuta să fie mai deschis propunerilor tale.

Limbajul trupului feminin, însă, este mult mai ușor de pus în valoare deoarece femeile sunt mult mai senzuale, iar lenjeria lor este creată de multe ori în așa fel încât să trezească pasiunea.

2.2. Limbajul trupului la femei

Limbajul trupului la femei

Ca femeie îți poate fi mult mai ușor să te folosești de limbajul corporal pentru a-i lăsa de înțeles partenerului tău ce îți dorești. Indiferent ca alegi sau nu să porți o lenjerie sexy, atât mâinile, cat și picioarele tale pot fi folosite pentru a-ți exprima senzualitatea.

Astfel, atunci când ții mâinile la spate poate însemna supunerea și faptul că ești la dispoziția lui pentru ceea ce va urma. Dacă dorești să îl atâți și mai mult, o lenjerie erotică poate fi aliatul tău cel mai bun.

Un alt avantaj al tău ca femeie este că pe lângă limbajul trupului te poți folosi și de diverse tehnici de flirt pentru a-ti înnebuni partenerul, mai ales atunci când știi ce îi place.

Un mic truc de care te poți folosi este și limbajul trupului care exprimă plăcerea pe care o simți în timp ce faceți dragoste, acesta fiind destul de important pentru a menține dorința la cele mai înalte cote. Dacă sunteți un cuplu sudat, acesta vă va ajuta să exprimați mult mai simplu și mai ușor ceea ce simțiți unul pentru celălalt.

Gesturile corpurilor voastre atunci când faceți dragoste, dar și în restul momentelor pe care le petreceți împreună sunt cea mai bună dovadă a iubirii și a încrederii pe care o aveți unul în celălalt, iar lenjeria sexy este un liant care poate spori și mai mult aceste două sentimente.

Dorința, pasiunea, iubirea și încrederea sunt cele mai puternice arme ale tale pentru a avea o relație sexuala sănătoasă cu partenerul tău, iar o lenjerie sexy este una dintre cele mai bune modalități de a pune în valoare ceea ce dorești să transmiți cu ajutorul limbajului trupului.

În concluzie, limbajul trupului atât la femei cat și la bărbați este una dintre cele mai simple, dar eficiente moduri de comunicare atunci când aceștia doresc să transmită că vor să facă dragoste, iar lenjeria sexy poate fi unul dintre felurile în care gesturile corporale sunt puse în valoare.

Sursă foto: Pixabay.com

Întrebări și răspunsuri despre limbajul trupului și legătura sa cu lenjeria sexy

  1.       Ce lenjerie sexy pune mai mult în valoare limbajul trupului?

De la body-uri la compleuri, dar și un sutien sau o pereche de chiloți sexy te pot ajuta să îți pui în valoare corpul cu ajutorul căruia să exprimi ceea ce îți dorești. Important este ca tu să te simți bine în ceea ce porți.

  1.       Cum pot alege o lenjerie sexy?

Cel mai simplu mod de a alege o lenjerie erotica potrivita este să te bazezi pe ceea ce porți în fiecare zi. Dacă dorești altceva, însă, niciodată nu strică să încerci și ceva nou, cum ar fi un bodystocking sau un costum sexy.

  1.       Cum aleg cel mai bun moment pentru a purta o lenjerie sexy?

Orice moment este bun pentru a purta o lenjerie sexy atunci când ești cu partenerul tău, astfel încât nu trebuie să existe unul special pentru a vă putea simți bine. Pentru că probabil știi deja cum să interpretezi limbajul trupului bărbatului tău, te poți orienta după semnalele trimise de acesta pentru a o îmbrăca.

  1.       Este o idee bună să îi cer părerea despre ce lenjerie sexy i-ar plăcea să port?

Este o idee foarte bună să alegeți împreună lenjeria sexy, deoarece acest lucru vă ajută să vă puneți în practică fanteziile sexuale pe care le aveți în comun. Mai mult, vă poate ajuta să exprimați ceea ce doriți unul de la celălalt.

  1.       La ce să fiu atentă atunci când sunt în pat cu iubitul meu pentru a-l face să se simtă bine?

Limbajul trupului în pat este foarte important, acesta putând să îți ofere destul de multe informații despre ceea ce simte partenerul tău în acele momente. Unul dintre cele mai bune semne este felul în care răspunde gesturilor tale. Poți chiar să îl încurajezi să îți spună ce își dorește.

 

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *