Poziții sexuale: 20+ idei care oferă plăcere erotică garantată ambilor parteneri!

Pozitii sexuale
Timp de citit: 8 minute

Foarte multe cupluri sunt în căutarea unor poziții de făcut dragoste, mai ales atunci când simt nevoia să reaprindă scânteia în dormitor. Acestea nu sunt doar pentru persoanele îndrăznețe, ci reprezintă baza unei bune comunicări intime. De aceea, dacă vrei să încerci lucruri noi și să te bucuri de o viață sexuală mai activă, articolul de mai jos vine în ajutorul tău cu idei care să te inspire!

1. Poziții sexuale – diferite tipuri și moduri de practicare

Pozitii sexuale

Te-ai întrebat vreodată care sunt toate pozițiile sexuale pe care le poți încerca alături de partenerul tău? Dacă te-ai plictisit de banalul misionar și vrei să vă bucurați de mai multă diversitate, atunci trebuie să știi că ai de unde alege! Există o mulțime de poziții sexy care pot încinge atmosfera în dormitor, dar nu numai.

În cazul în care ești o persoană mai aventuroasă, poate vrei să încerci diferite poziții sexuale în mașină. Acestea nu sunt foarte multe, din cauza spațiului care este limitat, însă cele mai practicate se încadrează în sfera celor clasice, de tipul misionarului, doggy style sau lingurița. Locul este alegerea voastră. Poate vreți să încercați pe scaunul din față sau pe bancheta din spate. Desigur, sexul adventurous poate avea loc într-un spațiu public, pe plajă sau oriunde îți dorești.

Atunci când ești în căutarea unor poziții excitate, ia în considerare atât dorințele tale, cât și cele ale partenerului. Vedeți care sunt limitele voastre și ce vă simțiți confortabil să faceți. Dacă te încadrezi în categoria începătorilor este indicat să începi cu cele mai simple, să observi dacă sunt sau nu pe placul tău, iar mai apoi să le încerci pe cele mai complexe.

De asemenea, pe lângă pozițiile din timpul sexulul, dacă vrei să adaugi un plus de erotism, apelează la jucăriile sexuale. Acestea îți vor îmbunătăți cu mult experiența din dormitor, ele fiind destinate atât femeilor, cât și bărbaților. De exemplu, un vibrator este perfect în momentul preludiului, atunci când vă faceți un masaj erotic, dar și jucăriile de tip cătușe sau bici sunt ideale pentru reaprinderea scânteii.

1.1. Tehnica alinierii coitale

Dacă vrei să găsești poziții sexuale recomandate care îți vor asigura 100% plăcere, tehnica alinierii coitale este una dintre ele. Ea se concentrează pe stimularea clitorisului și seamănă cu poziția misionarului, însă este mult mai satisfăcătoare. În loc să se focuseze doar pe penetrare vaginală, aceasta se referă la mișcare verticală și frecare. Ea este foarte ușor de practicat, iar specialiștii consideră că poate fi intensificată cu ajutorul unui vibrator.

Bărbatul se ridică şi se mişcă cu aproximativ 10 cm deasupra corpului femeii, ceea ce va duce la stimulare și orgasm în timpul sexului. Dacă încerci pentru prima dată această tehnică este posibil ca atât tu, cât și partenerul sau partenera ta să fiți puțin stângaci, însă nu îți face griji. Poți folosi lubrifianți pentru o plăcere mai intensă.

1.2. Poziții sexuale clasice

Indiferent cât de avansată și experimentată este viața ta sexuală sau nu, cu siguranță știi deja care sunt pozițiile sexuale clasice și ai încercat câteva dintre ele, chiar dacă nu ți-ai dat seama până acum. Foarte multe cupluri le preferă pe acestea, deoarece, știu cum să le pună în practică și le oferă mai multă siguranță în pat. Totuși, lucruri precum intimitatea și pasiunea, comunicarea și încrederea în partener, pot duce sexul la un alt nivel și va face diferența dintre o partidă banală și una incendiară.

Poziția Misionarului

Din câte poziții sexuale sunt, aceasta este printre cele mai preferate de către orice persoană și nu va dezamăgi niciodată. Ea îți permite să păstrezi un contact vizual cu cel din fața ta și este foarte versatilă. Poți înfășura picioarele în jurul șoldurilor partenerului tău, să profitați de mângâieri și sărutări. Mai mult, permite atât bărbatului, cât și femeii să stea deasupra.

Doggy Style

Face parte din acele poziții sexuale pe la spate, dar nu seamănă cu „lingurița”. Femeia se așează în poziția câinelui, ceea ce ajută la atingerea punctului G. Dacă vrei să o faci puțin mai interesantă, poți folosi o jucărie sexuală care să îți stimuleze clitorisul sau să îl pui pe partenerul tău să o facă.

Poziția Cowgirl

O poziție incitantă, atât pentru el, cât și pentru ea! Dacă îți place să deții controlul în pat, atunci trebuie să o încerci. Femeia va sta deasupra bărbatului, iar el doar se va bucura de moment. Pune-ți mâinile pe pieptul lui, lasă-l să îți atingă sânii și lasă-te purtată de val. Poți face mișcări de frecare sau verticale, în funcție de ce îți place.

Poziția 69

Chiar dacă nu este printre acele poziții de amor după care multe femei se dau în vânt, se încadrează în cele clasice. Ea presupune ca cei implicați să performeze sex oral celuilalt și poate fi destul de intimidantă. Este recomandat să o încerci alături de un partener în care ai încredere.

Poziția Linguriței

Este una dintre acele poziții sexuale preferate de femei, mai ales de către cele care iubesc sexul de dimineață. Este o poziție care vă permite să stați cât mai aproape unul de celălalt, femeia în față, iar bărbatul în spatele ei.

1.3. Poziții sexuale noi

Se spune că poți urma sfaturi pentru poziții sexuale noi dacă ești destul de curajos să le pui în aplicare. Acestea pot părea destul de ciudate când le descoperi pentru prima dată, însă sunt inventate cu un motiv: acela de a-ți satisface și cele mai mici dorințe în materie de sex.

Poțizia întoarsă Cowgirl

Este o poziție foarte asemănătoare cu cea Cowgirl, numai că de această dată vei sta cu spatele la partenerul tău. Specialiștii consideră că folosirea unor jucării anale poate intensifica cu mult plăcerea ambilor participanți.

Victory

Se mai numește și poziția foarfecă și este extrem de plăcută, mai ales pentru ea. Întinde-te pe spate și pune-ți partenerul să-ți apuce picioarele, ținându-le într-o poziție în formă de V, în timp ce are loc penetrarea. Aceasta poate fi foarte intensă pentru că stimulează punctul G.

Poziția Arcului

Această poziție presupune ca el să stea în genunchi, iar ea pe spate și să își ridice vaginul la nivelul partenerului. Vei avea parte de o penetrare profundă și foarte incitantă. Și aici puteți folosi o mulțime de lovetoys pentru a vă stimula reciproc.

Mâinile în spatele gleznelor

Este nevoie de multă flexibilitatea din parte voastră și puțină comunicare înainte de a o pune în practică, Vei avea nevoie de cătușe sau alt lucru pentru a lega mâinile ei la spate, în dreptul gleznelor. Practic, corpul va lua forma unui coșuleț. Partenerul încătușat va sta pe burtă, iar cel care penetreză va sta între spatele și gleznele acestuia.

2. Poziții sexuale Kama Sutra explicate

Pozitii sexuale

În cazul în care nu ai auzit până acum de Kama Sutra, aceasta este un text antic hindus care prezintă de la A la Z toate pozițiile sexuale. Chiar dacă unele dintre ele pot părea destul de incomode și de ridicole, adevărul este că ele sunt practice și satisfăcătoare. De asemenea, Kama Sutra este un ghid care te ajută să combini plăcerea cu adevăratul scop al vieții și te ajută la explorarea dinamicii sexuale. Iată câteva poziții pe care trebuie să le încerci cel puțin odată și denumirile lor oficiale!

Poziția Sammukha

Este o poziție extrem de romantică și de intimă de care vă puteți bucura amândoi. Ea presupune ca picioarele ei să le îmbrățișeze pe cele ale lui în timp ce stau pe o parte, față în față. Vă permite să mențineți contactul vizual și să vă conectați mai mult decât fizic.

Poziția Gomora

Este una dintre acele poziții sexuale interesante, carnele și sălbatice. Femeia se așează pe spate și își duce genunchii la piept, în timp ce își susține picioarele cu mâinile. Bărbatul îngenunchează și își penetrează partenera. Este o poziție plăcută pentru amândoi, pentru că vă dă voie să priviți actul sexual în sine.

Poziția Tripadam

Specialiștii o consideră poziția perfectă pentru un sex rapid, pentru că nu penetrează în profunzime partenerul, ci este mai mult despre distracție și joacă. Amândoi veți sta față în față. Ea presupune să ridicați piciorul unuia dintre voi și să îl mențineți așa pe tot parcursul actului sexual, transformându-vă corpurile într-un „tripadam” (sau trepied).

3. Poziții sexuale în perioada menstruației

Deși nu foarte multe femei recunosc, în timpul menstruației se simt mult mai excitate și mai dornice de a face sex. Cu toate acestea, nu este practicat foarte des din cauza ca te poate priva de igienă. Totuși, dacă nu îți pasă și vrei să te simți cât mai bine, poți pune în aplicare câteva idei!

În primul rând, mergi cu partenerul în duș. Poate fi o experiență incitantă, exact ca în filme! Cu toate acestea, pentru ca sănătatea ta vaginală să nu fie afectată, specialiștii spun că nu este indicat să schimbi prea multe poziții, ci să te concentrezi pe cele cât mai clasice.

În al doilea rând, un subiect puțin mai controversat este sexul anal. Chiar dacă nu multe femei au curajul să îl încerce, el oferă o experiență extrem de intensă și de excitantă. Pentru a beneficia de o penetrare cât mai nedureroasă este recomandat să folosești uleiuri și lubrifianți.

Astfel, te poți bucura de sex și în timpul menstruației cu puțin curaj și imaginație!

4. Poziții sexuale preferate de femei

Pozitii sexuale

Oare ce poziții sexuale le plac femeilor? Foarte multe persoane consideră că doamnele nu sunt înnebunite după astfel de tehnici pe care să le aplice în pat, ele preferând pozițiile cât mai clasice. Adevărul este că sexul feminin nu se ferește să încerce nimic în dormitor, mai ales dacă presupune o intensificare a plăcerii lor.

The belly down

Este una dintre acele poziții sexuale care le înnebunesc pe femei, tocmai datorită faptului că stau într-o poziție confortabilă, în timp ce partenerul are libertatea de a fi explorator.

The Notebook

O poziție sexuală pentru femei care presupune foarte multă pasiune. Practic, el stă în picioare, în timp ce ea stă în brațele lui, cu picioarele încrucișate și cu spatele lipit de un perete.

Poziția Fluture

Destul de asemănătoare cu cea a misionarului, însă are un mic twist. Ea trebuie să stea pe spate pe o suprafață ușor ridicată, iar el va sta în picioare. Această poziție permite stimularea clitorisului datorită mâinilor care rămân libere.

5. Poziții erotice care îi înnebunesc pe bărbați

Pozitii sexuale

Te-ai întrebat până acum ce poziții le plac bărbaților? Poate îți dorești să îți surprinzi partenerul cu un moment cât mai incitat în dormitor și ai nevoie de câteva idei pe care să le pui în practică. Aici vei găsi sfaturi care să te inspire!

Stand and Deliver

Această poziție este potrivită pentru un penis mic, dar nu numai. Ea este pe placul bărbaților, deoarece, le oferă control asupra corpului femeii. Ambii parteneri vor sta în picioare, ea se apleacă din talie ținând genunchii drepți, iar el va face restul de la spate!

Poziția Covrigului

Stați pe pat unul în fața celuilalt cu picioarele înainte. Ambii veți  ridica piciorul drept și îl veți poziționa pe umărul stâng al celuilalt. Picioarele voastre vor forma un X. Este o poziție sexuală bună și preferată de bărbații îndrăzneți.

The Milk and Water Embrace

Cu această poziție poți să te așezi pe un scaun, pe pat, pe un fotoliu sau pe orice suprafață ridicată, iar partenerul se va așeza peste tine cu spatele. Tehnica poate fi folosită chiar și de către persoanele cu înălțimi foarte diferite.

 

Asadar, acestea sunt pozițiile excitante, atât pentru femei, cât și pentru bărbați pe care trebuie să le încerci chiar acum alături de partenerul tău!

Sursa foto: Shutterstock.com

6. Întrebări și răspunsuri frecvente despre pozițiile sexuale

Î: Ce stimulente sexuale pot folosi în timpul pozițiilor pe care le încerc?

R: Ia în considerare achiziționarea unor lovetoys, cum ar fi cătușe, bici sau vibratoare.

 

Î: Cum pot începe o partidă de sex?

R: Poartă lenjerii sexy. Vor ridica tensiunea sexuală la maximum.

 

Î: Câte poziții sexuale pot încerca într-o singură partidă?

R: Oricâte vrei! Atâta timp cât nu vă epuizați reciproc puteți explora orice poziție sexuală.

 

Î: Cum îi asigur partenerei mele siguranța în timpul unor poziții sexuale mai dificile?

R: Stabiliți înainte câteva cuvinte de siguranță. Poți folosi tehnica semaforului: verde = îmi place, galben = mă deranjează, roșu = stop.

 

Î: Ce poziții sexuale sunt potrivite pentru un penis mic?

R: Alege să le practicați pe cele care presupun o penetrare profundă. De asemenea, puteți folosi pompe de mărire a penisului.

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *