Menage a trois – toți îl doresc, puțini știu cum să îl obțină! Iată secretul unei experiențe incendiare!

Timp de citit: 8 minute

Părerile despre menage a trois sunt împărțite în rândul oamenilor de pe întreg globul. Unii consideră că o astfel de experiență le poate consolida relația, iar alții cred că le poate pune în pericol intimitatea cu partenerul de viață. Totuși, un lucru este sigur: toți își doresc un threesomne, însă nu toți sunt pregătiți să îl aibă. O experiență sexuală în trei este cea mai comună fantezie a oamenilor, iar de multe ori este înțeleasă greșit. 

Dacă iei în considerare un menage a trois, articolul de mai jos te poate ajuta să identifici care sunt nevoile tale și cum să ai parte de o noapte de neuitat. 

1. Menage a trois – ce înseamnă?

Menage a trois se poate defini ca un act sexual, ce se petrece între trei persoane: un bărbat și două femei sau două femei și un bărbat. Desigur, aceasta nu este o regulă, însă sunt cele mai des întâlnite cazuri. De asemenea, toate cele trei persoane pot fi singure. Nu este obligatoriu ca un threesome să se petreacă între un cuplu și altcineva. 

 

Un studiu realizat pe indivizi cu vârste cuprinse între 18 și 87 de ani, demonstrează că 95% dintre bărbați și 87% dintre femei au răspuns pozitiv ideei care se referă la sexul cu mai mulți parteneri. De cele mai multe ori, această experiență este trăită de persoanele open mind, care își doresc să adauge un plus de adrenalină în viața lor sexuală. 

 

Se spune că există trei scenarii pentru un threesomne. Primul constă în activitatea sexuală a trei persoane care nu au nici o legătură emoțională una cu cealaltă. În principiu, acest tip de interacțiune nu este planificată, ci se întâmplă spontan. După aceea, urmează scenariul care include un cuplu și o a treia persoană între care există o atracție imediată. Acesta este Sfântul Graal al partidelor în trei: atracția autentică izbucnește între toți, iar un moment de distracție se transformă într-unul erotic. De asemenea, ultimul tip este cel planificat, când două persoane o caută pe o a treia. 

2. Menage a trois – îți poate strica relația?

Un menage a trois poate fi o experiență plăcută, însă doar în anumite condiții. De exemplu, atunci când trei persoane care nu se cunosc decid să petreacă o noapte împreună, poate fi destul de incitant și de interesant pentru fiecare în parte, mai ales că nu există remușcări față de un partener sau jena de a-l „înșela” cu altcineva chiar sub ochii lui. De asemenea există și cuplurile care își doresc o astfel de experiență și sunt decise să o aibă împreună. Acest lucru presupune să înțelegeți foarte bine ce urmează să se întâmple și să vă asigurați unul pe celălalt că nu veți fi afectați. Persoanele care nu sunt sigure pe o astfel de decizie, își vor vedea destul de repede relația clătinându-se. Iată câteva dezavantaje ale unui menage a trois:

 

Vă puteți simți geloși

 

Cel mai evident și mai flagrant motiv pentru care partidele în trei nu sunt sănătoase constă în gelozie. Cei care se iubesc și țin la intimitatea lor, vor avea dificultăți în a-și privi partenerul cu altcineva. Oamenii sunt teritoriali și posesivi cu cei pe care îi consideră jumătatea lor și nu sunt obișnuiți să îi împartă. 

 

Experiența poate fi stânjenitoare

 

Ceea ce ți-ai imaginat despre un menage a trois sau ce ai văzut în filme și realitatea sunt extrem de diferite. Lucrurile merg în imaginația unei persoane mult mai bine decât în pat. Cei care au această experiență pentru prima dată nu vor ști ce trebuie să facă, când sau cu cine. 

 

Devii conștient de sine

 

Atunci când faci dragoste cu iubitul sau iubita ta, nu te gândești la felul în care arăți. Totuși, în momentul în care partenerul te privește de la distanță, poți începe să te îndoiești de aspectul tău, de cât de sexy ești, dacă ceea ce faci îi place și multe altele. Acest lucru se numește anxietate de performanță sexuală și este comună atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

Te poți simți copleșit

 

Bărbații se tem de multe ori că nu se vor ridica la înălțimea așteptărilor și că nu vor face față celor două femei din patul lor. De asemenea, din cauza excitării se pot confrunta cu ejacularea precoce. În ceea ce privește femeile, atunci când un menage a trois se petrece cu doi bărbați, poate fi destul de greu să aibă capacitatea de a-i satisface pe amândoi. 

 

Desigur există și o mulțime de beneficii pe care o noapte în trei le poate aduce vieții tale. O astfel de experiență este cu adevărat inedită, mai ales dacă se întâmplă de fiecare dată cu persoane diferite. Mai mult decât atât, dacă un cuplu este open minded, se va bucura de animarea vieții lor intime, mai ales dacă monotonia și intimitatea lor nu mai este ca la început. În plus, plăcerea sexuală este una extrem de mare.

2.1. Cum îți poți face partenerul să accepte un menage a trois

 

Dacă faci parte dintr-un cuplu și vrei să îți convingi partenerul sau partenera să aibă un menage a trois, trebuie să te asiguri că și tu ești pregătit pentru așa ceva. Poate fi destul de provocator și de deranjat să îți vezi jumătatea simțindu-se bine alături de altcineva. Dacă pentru tine nu există nici o problemă, atunci ai nevoie de câteva sfaturi pentru a duce la capăt acest plan. 

 

În primul rând, stabilește care este intenția acestei aventuri de o noapte. Încerci să îți îndeplinești o fantezie? Lipsește ceva din viața ta sexuală actuală? Vrei să îți explorezi propria sexualitate?.  Fiecare răspuns îl va face pe cel de lângă tine să înțeleagă motivul pentru care îți dorești un menage a trois. Ideea de a avea o partidă în trei ar putea să-ți intimideze partenerul la început sau să-l facă să experimenteze un sentiment puternic de gelozie. Stai calm și explică motivele pentru care ești interesat să alcătuiți un trio.

 

În al doilea rând, asigură-ți jumătatea că veți găsi o a treia persoană potrivită. Pentru un plus de convingere îți poți lăsa partenerul sau partenera să aleagă pe cine va aduce în dormitor. Poate fi un plus major care va cântări mult în decizia finală. 

 

De asemenea, trebuie să stabiliți reguli de bază și limite. Puneți-vă de acord cu libertatea pe care o are fiecare. Discută cu cel de lângă tine despre preocupările sale, mai ales dacă nu pare convins că este o idee bună. De exemplu este posibil ca sentimentul de nesiguranță să apară foarte repede sau grijile despre cum poate fi relația voastră afectată după o noapte în trei. Mai mult decât atât, partenerul tău poate crede că această dorință este doar despre tine și că s-ar simți în plus. 

Este foarte important să prioritizezi nevoile celui drag și să discuți orice mic semn de întrebare, pentru ca totul să rezulte o experiență plăcută pentru voi. 

2.2. Pe cine alegi pentru un menage a trois?

 

Dacă faci parte dintr-un cuplu și ați decis să alegeți pe cineva care să facă parte pentru o noapte din intimitatea voastră, trebuie să acorzi o atenție foarte mare acestui detaliu. Este foarte ușor să strici o astfel de experiență. O a treia persoană greșită, poate distruge toată dinamica. 

 

În primul rând, trebuie să te gândești dacă această persoană va fi o femeie sau un bărbat. Cele mai întâlnite cazuri de menage a trois se petrec între un bărbat și două femei, deoarece, pentru ea poate fi copleșitor să aibă o relație intimă cu doi parteneri. Desigur, acest lucru nu este exclus, însă trebuie ca cei care fac parte din cuplu să înțeleagă ce presupune o astfel de experiență și la ce să se aștepte. 

 

Dacă vreți ca cel de-al treilea să fie un necunoscut, atunci poți găsi doritori pe diferite platforme de dating sau într-un club de swingers. De cele mai multe ori, cuplurile care își doresc să aibă o singură experiență de acest gen pe care să o păstreze doar pentru ei, vor avea tendința de a se îndepărta cât mai mult de cei pe care îi cunosc. 

 

În altă ordine de idei, sunt foarte multe persoane care preferă să apeleze la un prieten sau un amic în care au încredere. Sănătatea sexuală este foarte importantă și trebuie să te gândești și la acest aspect. Este mult mai ușor să cunoști istoricul intim al unui apropiat, decât pe cel al unui străin. 

3. Sfaturi pentru un menage a trois incendiar

 

Pentru a avea un trio de neuitat, jucăriile sexuale nu pot să lipsească. Acestea trebuie să fie atât pe placul femeilor, cât și al bărbaților, pentru ca fiecare să se bucure de o experiență incendiară. Puteți apela la cătușe, bile anale și multe alte lovetoys pe gustul vostru.

 

De asemenea, ținutele joacă un rol important. Femeile se vor simți zeițe într-un portjartier sexy, iar bărbații pot purta o lenjerie cât mai transparentă. Nu în ultimul rând, vibratoarele sunt excepționale în această situație, pentru că pot fi folosite de către oricine. Există o mulțime de variante la care puteți apela. Important este să fie toate pe placul vostru sau, de ce nu, să încercați ceva cu totul nou!

 

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să aveți o noapte de neuitat:

 

  • Discută despre limite și așteptări. Vezi ce este dispus partenerul să accepte. De asemenea, nu uita ca la finalul partidei să te asiguri că nimeni nu are sentimentele rănite și că toți s-au simțit bine.

 

  • Alege cu grijă a treia persoană. Dacă jumătatea ta nu este convinsă că își dorește un menage a trois, propune-i să aleagă ea/el cine va fi invitatul vostru. Poate în acest fel, va avea mai mult curaj. 

 

  • Tratează toate persoanele implicate cu respect. Nu trebuie nimeni să se simtă ca o a treia roată.

 

  • Asigură-ți jumătatea că nimeni nu va face ceva care nu îi este pe plac. Insistențele nu sunt foarte bine primite și pot strica atmosfera plăcută dintre voi. 

 

  • Propune ca această experiență să se petreacă într-un spațiu cât mai neutru, precum o cameră de hotel. Atunci când o persoană este indecisă, cu siguranță nu va accepta o noapte în trei în propria casă. 

 

  • Nu vă așteptați ca această noapte să fie asemănătoare cu ce ați văzut în filmele pentru adulți. Aceia sunt actori. Adăugarea unei alte persoane poate deveni o experiență ciudată și ridicolă. Îmbrățișează totul și nu te aștepta la o activitate sexuală perfectă, mai ales dacă este pentru prima dată când faci acest lucru. 

 

Așadar, un menage a trois poate provoca păreri diferite în rândul partenerilor. Dacă îți dorești o astfel de experiență și nu vrei să fii dezamăgit, ia în considerare sfaturile și ideile de mai sus!

 

Sursa foto: Shutterstock.com

4. Întrebări și răspunsuri frecvente despre menage a trois

Î: Care sunt cele mai kinky jucării sexuale pentru un menage a trois?

R: Poți apela la călușuri, jucării anale și alte stimulente sexuale care îți stârnesc curiozitatea. 

 

Î: Pot începe un menage a trois cu un masaj?

R: Da. Este chiar indicat să folosești ulei și lubrifianți pentru a vă destinde. 

 

Î: Cum trebuie să mă îmbrac pentru un menage a trois?

R: Cu siguranță o lenjerie sexy te va ajuta să intri în atmosferă cât mai bine. 

 

Î: Cum creez o atmosferă plăcută pentru un menage a trois?

R: Asigură-te că aveți muzică bună, o băutură rafinată, lumânări și afrodisiace

 

Î:Cum să îi propun partenerului/partenerei un menage a trois?

R: Încearcă să o spui cât mai direct, dar explicit. Jumătatea ta trebuie să înțeleagă de ce ai această fantezie. 

 

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *