Cum să satisfaci o femeie – devino expert în arta seducției înțelegând psihologia sexului frumos

Timp de citit: 7 minute

Pentru unele cupluri o banală obișnuință, însă pentru altele, o activitate demnă de rangul de ritual, sexul a captivat din cele mai vechi timpuri imaginația oamenilor din culturi de pe întreg globul. Fie că este vorba de reginele antichității, care erau venerate și satisfăcute asemenea unor zeițe, ori de doamnele și curtezanele Renașterii, și mai apoi de femeile moderne, puternice și independente ale zilelor noastre, o atenție considerabilă a fost întotdeauna dedicată artei, și în același timp științei, de a seduce și a mulțumi frumoasele dame din viețile bărbaților. Dacă în cazul bărbaților se spune că dragostea trece prin stomac, pentru reprezentantele sexului frumos treaba se prezintă a fi ceva mai complicată. Mereu dornice de dragoste și atenție, femeile merită toate eforturile pentru a fi satisfăcute atât pe plan emoțional, cât și sexual.

1. Cum să satisfaci o femeie – Preludiul ca element-cheie în amor

Deși de multe ori neglijat, fie din lipsă de experiență sau din graba de a trece direct la acțiune, preludiul este prima condiție cu adevărat esențială pentru o partidă reușită de dragoste. Petrece timp pentru a forma o conexiune emoțională și fizică ce cu siguranță va duce la o explozie de atracție și plăcere între tine și partenera ta. Un joc al tatonărilor și al seducției, preludiul îți dă ocazia să înțelegi ce o face să tresară pe partenera ta și să îi oferi atingeri și sărutări care o vor duce pe culmile plăcerii.

 

Înțelegerea dorințelor intime ale partenerei

Ce trebuie avut în vedere de la început este faptul că actul sexual trebuie să funcționeze spre destinderea și aducerea de plăcere a ambilor parteneri. În consecință, atât bărbații, cât și femeile trebuie să își păstreze simțurile ascuțite, să observe și să intuiască ce îi trezește plăcere și exaltare celuilalt. Un prim pas absolut necesar este comunicarea. Fără o comunicare clară a dorințelor și fanteziilor din pat, cuplurile riscă să se pună în momente stânjenitoare, ce pot strica o partidă de dragoste.

Pentru a începe cu dreptul actul de iubire, arată-i partenerei că îi asculți dorințele și surprinde-o cu un nou set de lenjerie sexy sau cu o ambianță intimă, învăluită în parfumuri dulci și un decor care să incite imaginația. Femeile adoră să se simtă puse pe primul loc de către bărbații din viața lor, așa că vor aprecia întotdeauna sentimentul că tot ce se întâmplă în pat le are în centru, fiind tratate ca niște adevărate regine, care merită din plin să fie răsfățate. Întotdeauna o idee bună, un masaj va încinge cu siguranță atmosfera în dormitor și va crea dorință pură între parteneri.

 

Includerea ludicului în cadrul preludiului

Nimic nu este mai sexy decât o bună comunicare și înțelegere venită din partea ambilor membri ai cuplului. Totuși, nu doar comunicarea și respectul sunt valorile care pun bazele unei nopți de neuitat alături de persoana iubită. Menținerea unui spirit tânăr și a misterului în relație sunt esențiale pentru crearea unei chimii incontestabile și atingerea unor cote de atracție care să înfierbânte imaginațiile celor doi. Cu siguranță, fiecare femeie are un fetish mai mult sau mai puțin ascuns, care așteaptă un bărbat suficient de hotărât și curajos să-l descopere. Pentru a garanta o partidă de amor fierbinte, un spirit ludic, de continuu ,,du-te vino” al seducției între parteneri, aducerea în dormitor a diferitor jucării, și de ce nu măști sau cătușe, poate condimenta preludiul și aprinde noi fantezii în relație. Prin abordarea apropierilor într-o manieră jucăușă, bazată pe roluri și experiențe noi, imaginația partenerei va fi stimulată la maxim, iar apetitul pentru dragoste va crește cu cât jocurile și dovezile de afecțiune vor fi mai creative. 

 

Intensificarea graduală a plăcerii pentru o partidă de neuitat

Pentru a garanta o experiență de neuitat, crește încet-încet intensitatea și îndrăzneala acțiunilor în pat, atunci când simți că preludiul și-a atins scopul de a crea o legătură fizică și emoțională, iar tensiunea amoroasă este deja explozivă. Cum este cazul adesea în viață, excesele strică, așa că indecizia și amânarea comunicării și inițierii activităților sexuale poate avea ca efect frustrarea, sau chiar instaurarea unei stări de plictiseală. Din nou, comunicarea cu partenera este cheia. Oferă iubitei tale săruturi din ce în ce mai pasionale și inițiază contact cu zonele ei intime, arătându-i cât se poate de clar că este centrul universului tău și că îți dorești cu orice preț să o satisfaci. În tranziția de la preludiu la actul sexual propriu-zis, nu ezita să folosești vibratoare, uleiuri sau lubrifianți.

Intensificarea plăcerii are ca scop atât eliberarea unei părți din energia sexuală acumulată în timpul preludiului, cât și alimentarea de noi fantezii legate de ce urmează să se întâmple în pat. Cu cât o femeie observă atenția sporită și grija partenerului, cu atât mai mult va reciproca în oferirea de iubire și senzații așa cum nu ați mai trăit până acum.

2. Ce își doresc femeile în pat: dragoste, nu doar sex

Dacă unii bărbați mai uită de principiile oferirii comune de plăcere și de faptul că la baza sexului reușit există nu numai o atracție fizică, cât și una de natură psihică, femeile tind să aibă așteptări mai mari de la o partidă de amor și să ceară dedicare completă din partea partenerilor. Cu siguranță, atenția și tandrețea venite din partea bărbaților nu trebuie să se oprească odată cu preludiul, ci să continuie de-a lungul întregii partide de sex. 

 

2.1. Stimularea tuturor zonelor erogene

Deși poate părea că activitatea sexuală se rezumă doar la zonele intime, pentru o partidă de dragoste pasională este necesar ca partenerii să cunoască mai multe zone sensibile din corpul uman, predispuse excitării și care pot contribui la atingerea extazului. Săruturile, mângâierile și poate chiar strângerile mai ferme în zonele urechilor, gâtului, pieptului și picioarelor pot trezi fiori de încântare pentru femeia care se lasă purtată de conexiunea cu partenerul. Stimularea tuturor acestor puncte, într-un mod creativ, care acoperă întreg corpul femeii, duce la crearea unei experiențe cu totul inedite, în care simțurile celor doi îndrăgostiți vor funcționa în perfectă armonie. Precis că, odată cu timpul, părțile corpului care îi aduc femeii din viața ta cea mai multă plăcere îți vor deveni cunoscute. Trebuie doar să fii atent la reacțiile și nevoile ei în timpul partidelor de sex. 

 

2.2. Renunțarea la inhibiții în favoarea plăcerii

Confortul care se instalează în relații poate duce gradual, și de cele mai multe ori pe nesimțite, la apariția monotoniei în pat și la scăderea apetitului sexual al partenerilor. Cu siguranță, acest fenomen nu este de dorit și poate fi evitat cu ușurință cu câteva mici trucuri. Pentru a menține relația amoroasă picantă și mereu plină de nou și de mister, explorați și apelați cu încredere la jucării sexuale precum dildouirle, inelele pentru penis sau bilele vaginale. Partenerii nu trebuie să se lase intimidați de necunoscut, ba din contră, să găsească unul în celălalt un confident în a explora felurite fantezii sexuale la care cu siguranță au visat dintotdeauna. Imaginea partenerului pe culmile extazului este un excelent afrodisiac pentru oricine, așa că fiți deschiși unul cu altul în utilizarea de jucării ce vă pot îmbunătăți viața din dormitor printr-o mai bună conexiune fizică și spirituală. Un alt element cheie ce nu trebuie deloc neglijat este poziția abordată în timpul sexului. Condimentează partidele de dragoste cu poziții îndrăznețe, care vă oferă access unul la corpul celuilalt în moduri nebănuite până acum.

 

 2.3. Orgasmul partenerei ca scop al relației intime

Momentul atingerii nirvanei din timpul fiecărei partide de sex este senzația pe care fiecare om o caută de la partener sau parteneră în timpul unei conexiuni fizice. Dacă în cazul bărbaților această senzație de exaltare supremă este mai facil de atins, corpul și simțurile femeii necesită grijă și atenție deosebite în călătoria către orgasm. De aceea, nu trebuie să te învinuiești dacă iubitei tale îi ia ceva mai mult timp să ajungă la climax, pentru că grija aceasta neproductivă îți va afecta performanța sexuală. Oferă-i tot ce ai mai bun, cele mai calde săruturi și stimuli de tot felul, dar înțelege că drumul către orgasm la femei este ceva mai complicat și nu este de fiecare dată ușor de intuit. Cu toate acestea, concentrându-te pe mai multe zone erogene și pe stimularea clitorisului, șansele ca partenera ta să fie purtată pe culmile plăcerii devin din ce în ce mai mari, mai ales dacă folosiți și stimulente sexuale

Așadar, sexul este cu mult mai mult decât o activitate pur fizică. Atracția și plăcerea carnală sunt potențate de cele mai multe ori de o chimie spirituală deosebită, cât și de diferite jocuri și trucuri pe care le poți face pentru a îți menține perechea satisfăcută în dormitor.

Surse foto: shutterstock.com; unsplash.com

3. Întrebări și răspunsuri frecvente despre actul sexual

 

1. Ce este consimțământul și cum se exprimă acesta?

Consimțământul este acordul explicit, exprimat în completă cunoștință de cauză și în lipsa oricărei constrângeri, pe care partenerii și-l oferă înainte și în timpul oricărui act sexual. Acesta trebuie să fie constant, iar primirea consimțământului inițial nu exclude revocarea acestuia ulterioară de către partener.

2. Ce sunt zonele erogene?

Zonele erogene sunt părți ale corpului ce produc excitare sexuală atunci când sunt atinse sau stimulate. Conform cercetărilor, cele mai sensibile astfel de zone sunt gâtul, antebrațul, marginile vaginale și clitorisul.

3. Ce este clitorisul și unde se află?

Clistorisul este cea mai sensibilă zonă erogenă feminină și principala sursă de plăcere sexuală la femei. Acesta este aproximativ de dimensiunea unui bob de mazăre și se află deasupra uretrei. 

4. Ce este și cum se utilizează inelul pentru penis?

Inelul pentru penis este o jucărie sexuală benefică pentru erecție și întârzierea ejaculării, dar care poate ajuta și la atingerea orgasmului feminin. Inelul se poziționează pe penisul semierect, cu ajutorul lubrifiantului potrivit pentru tipul de material al inelului și al prezervativului folosit.

5. Este prezervativul absolut necesar?

Protecția și sentimentul de siguranță sunt absolut vitale în timpul unei partide de sex. Întrucât prezervativul nu protejează numai împotriva sarcinilor nedorite, dar și împotriva bolilor și infecțiilor cu transmitere sexuală, folosirea acestuia este puternic recomandată, cu atât mai mult în cazul partidelor de sex cu persoane cărora nu le cunoașteți în amănunt istoricul medical.

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *