Noaptea nunții: Cum te pregătești pentru cel mai fierbinte moment de după petrecere

Sarut intre mire si mireasa
Timp de citit: 8 minute

Nunta este unul dintre cele mai așteptate momente ale unui cuplu care și-a planificat în detaliu una dintre cele mai frumoase zile din viața împreună, iar după petrecere urmează unul dintre cele mai fierbinți momente ca soț și soție. Cum în aceste vremuri virginitatea în noaptea nunții nu mai este obligatorie cum era odată, atât mireasa, cât și mirele se pot pregăti cum știu mai bine pentru clipele pe care le vor petrece în intimitate de acum încolo. De cele mai multe ori, femeia este mai interesată de acest aspect, mizând pe o lenjerie intimă deosebită, însă nici bărbatul nu se poate lăsa mai prejos.

Dacă doriți să transformați noaptea nunții într-una de neuitat, aveți atât de multe opțiuni încât este aproape imposibil să nu găsiți variante care să vă placă amândurora și cu ajutorul cărora să creați unul dintre momentele de neuitat din noua voastră viață de cuplu căsătorit.

Mai jos, veți găsi idei despre cum vă puteți pregăti pentru unul dintre cele mai fierbinți momente din noaptea nunții: prima partidă de sex ca soț și soție, astfel încât să știți ce vă așteaptă de atunci încolo chiar și dacă vă cunoașteți foarte bine.

1. Noaptea nunții: Când și cum începi să te pregătești pentru acest moment

strangere de mana

Sexul din noaptea nunții este unul dintre cele mai așteptate momente pentru orice cuplu, chiar și pentru cei care se cunosc și sunt împreună de ani de zile și pentru care intimitatea nu mai este un mister. Acest lucru se întâmplă pentru că se crede că ceva se schimbă la nivel emoțional în fiecare dintre parteneri, deoarece căsătoria vine cu mai multe responsabilități.

Dacă în trecut, în noaptea nunții se făcea sex fără a pune prea mult accent pe sentimente, fiind considerată o datorie pentru procreare, în ziua de azi nu mai este cazul, putând să vă bucurați unul de celălalt și să vă oferiți plăcere cum doar voi știți.

Dar când și cum începi pregătirile pentru noaptea nunții? Pe măsură ce ziua cea mare se apropie, puteți începe să vă gândiți cum ați vrea să arate primele momente în care rămâneți singuri ca soț și soție.

Din perspectiva femeii, lenjeria sexy din noaptea nunții este un must-have, mai ales că cel mai probabil te gândești că trebuie să arăți cât mai bine pentru soțul tău. De asemenea, înainte de ziua cea mai așteptată, te poți relaxa la o sesiune de masaj și alte răsfățuri care să te ajute să fii pregătită pentru marile momente din timpul și după petrecere.

Ca bărbat, la o primă vedere pare că nu ai prea multe de făcut, însă există câteva surprize pe care i le poți face soției tale în momentul în care rămâneți singuri. Jucăriile sexuale pentru amândoi sau doar pentru ea, cum ar fi un dildo sau un vibrator, pot fi o idee inedită. Inelele pentru penis pentru tine sunt o altă variantă prin care te pregătești să îi oferi celei pe care o iubești o partidă de sex incendiar în noaptea nunții.

Din tot ce se întâmplă în noaptea nunții însă, probabil că lenjeria intimă folosită de mireasă va fi de neuitat. Așadar, îți poți lăsa imaginația să zboare și să alegi una care să îi ia răsuflarea celui care tocmai ți-a devenit soț și cu ajutorul căreia să îl faci să te dorească așa cum nu a mai făcut-o până acum.

2. Lenjeria intimă în noaptea nunții: Cum să îți pui imaginația la treabă

sarut in noaptea nuntii in pat

Pregătirea pentru noaptea nunții poate începe chiar și cu câteva luni înainte, mai ales că ultimele zile sunt de obicei cele mai aglomerate cu detalii care țin de petrecere. Așadar, ca femeie te poți gândi la lenjeria pe care o vei purta pentru soțul tău cu mai mult timp înainte.

Printre cele mai reușite modele de lenjerie pentru noaptea nunții sunt:

  • babydoll-urile;
  • costumele;
  • bodystocking-urile;
  • rochițele sexy.

Poți alege un babydoll sau o rochiță sexy albă, neagră sau roșie pentru a-l înnebuni, dar și pentru a-ți pune în valoare atuurile fizice. O altă variantă este să îl întrebi în ce i-ar plăcea să te vadă în noaptea nunții, mai ales dacă are vreo fantezie pe care i-o poți îndeplini cu această ocazie.

Noaptea nunții este despre imaginație sau, mai bine zis, despre a o lăsa să zboare și a îndeplini dorințe și fantezii erotice pentru alesul inimii tale, mai ales că relația voastră intră într-o nouă fază.

Pentru că sunt și femei care poate nu au avut curiozitatea să își cumpere o lenjerie sexy pentru iubit sau viitorul soț, noaptea nunții este unul dintre cele mai bune momente de a-l surprinde purtând una.

De ce este lenjeria intimă din noaptea nunții atât de importantă? În primul rând, deoarece ea dă tonul primei partide de sex ca soț și soție. Un alt adevăr este că de multe ori după o petrecere care poate s-a prelungit destul de mult, oboseala poate să își spună cuvântul, făcându-vă să amânați acest moment. Așadar, acest element vă poate stârni dorința de a face dragoste.

 2.1. Lenjeria pentru noaptea nunții dă tonul unei partide sex incendiare

chiloti tanga in noaptea nuntii

În ziua de azi, multe femei nu mai sunt virgine în noaptea nunții, relațiile bazându-se pe sex cu mult timp înaintea căsătoriei. Acesta este un motiv pentru care cuplurile nu mai pun atât de mult accent pe viața sexuală, iar când se căsătoresc o pun pe un loc secund.

Din acest punct de vedere și nu numai, lenjeria pentru noaptea nunții vă poate pune imaginația la treabă ajutându-vă să dați un nou început vieții voastre sexuale.

Iată și câteva idei care vă vor pune imaginația la treabă pentru o partidă de sex incendiară în noaptea nunții:

  • puteți alege împreună lenjeria pe care o vei purta ca mireasă;
  • vă puteți face unul celuilalt o supriză legată de un moment sexy pe care îl pregătiți;
  • vă puteți tachina cu idei legate despre ce v-ați face unul celuilalt, crescând astfel tensiunea sexuală.

Aceste tachinări pot continua chiar și în ziua și noaptea nunții până să ajungeți să rămâneți singuri. De asemenea, odată ce vă vedeți în camera voastră, puteți începe ușor cu un masaj erotic sau cu sexul oral pentru el și o partidă de cunnilingus pentru ea.

În aceste vremuri, aveți la dispoziție atât de multe produse pentru sex încât este imposibil să nu găsiți ceva cu care să transformați noaptea nunții într-unul dintre momentele de neuitat.

Cu toate că lenjeria intimă din noaptea nunții este cea care dă tonul pentru o partidă de sex specială, nu trebuie să uitați nici de decor. Acesta depinde în mare parte de locul în care are loc petrecerea și unde mergeți imediat după. Astfel, dacă v-ați căsătorit în altă parte decât acasă și veți rămâne la un hotel, puteți cere să vi se asigure o lenjerie de pat din satin, într-o culoare precum roșu sau negru, alături de o sticlă de șampanie și niște fructe.

Același lucru îl puteți aranja și pentru acasă, unde vă puteți pregăti dormitorul dinainte pentru noaptea nunții. Mai mult, aici vă puteți asigura că aveți și diverse stimulente sexuale noi sau pe care le folosiți de obicei și pe care să le aveți la îndemână din momentul în care pășiți în cameră ca soț și soție.

Dintre toate, lenjeria intimă a miresei din noaptea nunții este probabil cel mai puternic stimulent sexual pentru soțul ei.

2.2. Lenjeria intimă pentru noaptea nunții pentru mireasă

sutien negru in noaptea nuntii

Ce se întâmplă și ce trebuie să faci în noaptea nunții ca mireasă? Dacă acum foarte mult timp existau diverse tradiții care se țineau, una dintre ele cerând ca femeia să fie virgină, în aceste vremuri nu mai este cazul.

Pentru o femeie, lenjeria în sine este una dintre cele mai intime articole, iar în ziua și noaptea nunții aceasta poate purta piese deosebite, începând cu bikini sau chiloți în modele speciale și până la sutiene sexy sau chiar seturi prin care să se simtă cea mai frumoasă femeie din lume în cea mai importantă zi din viața ei de până în acel moment.

O femeie trebuie să fie și să se simtă sexy în ziua și în noaptea nunții, iar lenjeria este unul dintre cele mai importante articole pe lângă rochia de mireasă pe care și-a ales-o.

Pregătirea pentru noaptea nunții pentru mireasă este cu adevărat specială, aceasta trebuind să:

  • se simtă bine în pielea ei;
  • să își aleagă ținuta pentru cununia civilă și rochia de mireasă după criterii care o fac să se simtă atrăgătoare, dar și confortabil;
  • să opteze și pentru un machiaj special;
  • să aleagă un model de lenjerie intimă de zi și unul de seară și chiar produse de igienă sexuală speciale pentru sextoys, dacă alege să le folosească în noaptea nunții.

Dacă ți se pare că sunt prea multe pregătiri de făcut pentru noaptea nunții din acest punct de vedere, te poți gândi la toate aceste aspecte din timp, astfel ca în ziua cea mare să fii în temă și doar să îți achiziționezi ce îți dorești pentru o noapte cu adevărat specială, deoarece cu siguranță merită.

Sexul în noaptea nunții ar trebuie să fie deosebit, cu toate că poate ai mai făcut dragoste cu iubitul tău de nenumărate ori până acum. De aceea, lenjeria intimă contează foarte mult pentru cât de sigură ești pe tine.

3. Totul despre noaptea nunții: La ce să vă așteptați în primele momente de intimitate

pat matrimonial in noaptea nuntii

Nimeni nu știe totul despre noaptea nunții, pentru că fiecare cuplu este diferit, astfel că pentru fiecare acest moment înseamnă altceva. Ce puteți face, însă, este să vă pregătiți cât mai bine, dar mai ales cum știți mai bine.

La ce să vă așteptați în noaptea nunții? Iată câteva adevăruri pe care poate le știți sau la care nici nu ați avut timp să vă gândiți:

  • o să fiți foarte obosiți, așadar, vă puteți aștepta ca nu totul să decurgă cum ați plănuit;
  • o să aveți emoții, chiar dacă sunteți împreună de mai mulți ani și știți deja ce și cum o să se întâmple;
  • s-ar putea să nu mai aveți chef de nimic din cauza oboselii, de aceea o să fie nevoie de puțin ,,ajutor’’, lenjeria intimă fiind foarte la îndemână în aceste momente pe care este păcat să le ratați.

Adevărul este că în noaptea nunții, atât mirele cât și mireasa se pot gândi la sex ca la ultimul lucru pe care l-ar face din cauza oboselii, de aceea este bine să schimbați puțin această gândire prin prisma următoarelor scenarii:

  • tocmai pentru că este noaptea nunții, este un moment special pe care îl trăiți o dată în viață, așadar, merită cea mai tare partidă de sex;
  • vă puteți pune în scenă cele mai bune fantezii în care să folosiți jucării pentru bărbați, lubrifianți, uleiuri de masaj speciale și orice altă recuzită pe care ați vrut să o încercați, dar nu ați avut curaj;
  • emoțiile pe care o persoană le are în noaptea nunții nu le va mai simți vreodată.

Cu toate că pare că și-a pierdut din importanță, statutul de soț și soție este unul deosebit, de aceea oamenii continuă să se căsătorească. Mai mult, se spune că această taină a căsătoriei are menirea de a apropia două persoane și mai mult și a le face și mai fericite. Ziua și noaptea nunții pot fi privite din mai multe perspective, fiind două dintre cele mai importante momente dintr-o viață nouă în doi.

În concluzie, noaptea nunții din perspectiva sexului poate fi cum vreți și alegeți voi. O puteți petrece într-un mod special, așa cum merită, deoarece este cu adevărat unică sau ,,mai cuminte’’, însă țineți minte că acesta este un moment cu care nu vă veți întâlni a doua oară. Asadar, profitați de această ocazie pe care o puteți transforma într-una semnificativă prin a face dragoste și a vă oferi unul altuia plăcere, dar mai ales care ar trebui să fie de neuitat, întâmplându-se o singură dată!

Sursa foto: Unsplash.com.

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *