Mărirea penisului – Cum să obții rezultate satisfăcătoare într-un timp scurt!

Dimensiune penis

Mulți bărbați doresc să aibă un penis mai mare și încearcă tot felul de metode prin care să ajungă la acest deziderat deosebit de important pentru împlinirea vieții sexuale. Unele studii sunt de părere că un bărbat înzestrat de la natură cu un penis mic nu are încredere în forțele proprii sau stimă de sine prea mare, fiindu-i afectată într-o mare măsură viața socială. Femeile, chiar dacă nu o spun cu voce tare, consideră că dimensiunea penisului este esențială în relația de cuplu, iar acest lucru se reflectă asupra psihicului masculin. 

 

1.Informații utile despre mărirea penisului

Sistemul reproducător masculin este foarte complex, fiind alcătuit din penis, testicule, vezici seminale și prostată. Penisul normal nu are mărimi impresionante, de regulă, are doar 9-10 cm, cel puțin după ultimele studii în domeniu, care au făcut calcule pentru a descoperi dimensiunea medie a unui penis. Aflat în stare erectă, acesta ajunge, de regulă, undeva la 14 cm. Din păcate, nu toți bărbații se pot bucura de un penis mare, așa că vor încerca să descopere și să aplice diferite soluții pentru a obține o mărime care i-ar satisface psihic.

Câteva informații inedite despre acest subiect pot fi considerate următoarele:

    • cel mai mic penis funcțional are puțin peste un centimetru lungime;

 

    • dimensiunea penisului nu interferează cu funcția de reproducere;

 

  • doar o treime din aparatul reproducător masculin se situează afară din corp.

Marire penis

1.1.Contează mărirea penisului pentru femei?

Se spune, pe drept cuvânt, că femeile doresc un bărbat cu penis de dimensiuni peste medie, dar, în ultima vreme, multe dintre reprezentantele sexului feminin mărturisesc că înainte de acest aspect, vor un partener care să cunoască tehnici sexuale satisfăcătoare și care să le trateze bine pe durata actului sexual. 

Femeile pot fi mulțumite de dimensiunile unui penis, fie și unul de dimensiuni mici, dar se vor declara speriate dacă partenerul ar fi prea înzestrat de la natură pentru că nu ar putea face sex în anumite poziții din cauza durerilor prea mari. Vaginul are între 9 și 11 cm lungime până la urmă.

1.2.De ce nu e nevoie de operații chirurgicale de mărire de penis?

Medicii pot folosi două tehnici de mărire a penisului: mărirea mecanică prin folosirea unor aparate ce trag de organul sexual, prin vacuum, prin utilizarea unor tije sau prin operația chirurgicală. În primul caz, aparatul trebuie purtat 12 ore pe zi, timp de câteva săptămâni, iar dimensiunile penisului cresc cu 2-3 cm.

Operațiile chirurgicale au rezultate, uneori, satisfăcătoare, doar că, și în acest caz, reprezentanții sexului masculin ar trebui să țină cont de anumite efecte secundare:

    • riscurile anesteziei generale;

 

    • deficitul de vindecare a rănii;

 

    • durerile cauzate de cicatrici;

 

  • deformări ale penisului;
  • prețul foarte mare al operației.

marimea penisului conteaza

Toate aceste lucruri negative pot fi acceptate doar de bărbații care au un penis cu o dimensiune foarte mică, de exemplu de doar 4 cm, sau de cei care au diferite condiții medicale (impotența completă). În urma operațiilor chirurgicale nu se obțin mereu rezultate ideale, mulți dintre cei care s-au supus lor au recunoscut că a fost nevoie de alte operații pentru a consolida rezultatul obținut.

2.Cum poți obține rapid o mărire a organului sexual masculin

Există unele mituri potrivit cărora există diferite alimente (banane, ceapă, somon, pepene, ciocolată neagră, broccoli) care ar reuși să mărească dimensiunile oricărui penis. Adevărul este că nu vor obține niciodată un astfel de rezultat mult dorit deoarece alimentele sunt ineficiente. Unii bărbați cred în promisiunile diferitelor pastile minune, comercializate pe internet, totuși, ar trebui să se informeze în amănunt și să înțeleagă că sunt doar promisiuni.

masurare penis

Obținerea rapidă a măririi penisului nu se va realiza cu ajutorul pastilelor, chiar dacă unii bărbați vor observa mici modificări ale erecției (devine mai puternică), efectele acestea sunt de scurtă durată. În plus, există unele efecte secundare ale pastilelor în unele cazuri, precum contaminarea cu metale grele. Deși vor rămâne totdeauna tentante pentru cei care doresc cu ardoare un penis mai mare, totuși, ar trebui să stea departe de ele.

alimente

Detalii și preț aici →https://www.pasiune.ro/pompa-pentru-marirea-penisului-chrome.html

2.1. Exerciții de mărire de penis

Exercițiile pentru mărirea penisului sunt cele mai indicate pentru a obține ceea ce își dorește un bărbat nemulțumit de acest aspect al vieții sale. Rezultatele sunt garantate, cu condiția să fie efectuate de 5 ori pe săptămână, timp de 6 luni. S-a observat că dimensiunile penisului cresc atât în stare erectă, cât și în stare moale. Specialiștii recomandă ca exercițiile de mărire a penisului să fie efectuate cam o oră pe zi, cu o pauză de două zile pentru regenerarea celulelor. 

Încă din cele mai vechi timpuri, bărbații au fost obsedați de această problemă, în unele triburi chiar existând un obicei zilnic, ce consta în diferite exerciții de mărire a dimensiunilor penisului. Unul dintre ele constă în legarea unei sfori de capul penisului și întinderea lui folosind bolovani legați la celălalt capăt al sforii. Există unele efecte secundare demne de luat în calcul în ce privește acest exercițiu, anume impotență, infecțiile sau chiar amputarea penisului.

Aceste exerciții nu sunt prea atractive în aceste condiții, așa că este nevoie de unele soluții reale la problemele legate de mărirea organului genital masculin în timp. Pentru început se măsoară dimensiunea penisului.

    • Cea mai bună metodă de mărire a organului genital este următoarea. Se folosește un prosop moale, umezit în apă caldă și se înfășoară cu el penisul și testiculele. Senzația de căldură va fi destul de plăcută pe durata celor două minute în care va fi realizat exercițiul. Procedura se poate repeta de trei ori pe zi.

 

  • De asemenea, foarte utile sunt băile în apă caldă sau în jacuzzi, dar și masajele ușoare ale penisului pe o durată de 10 minute. Apa caldă reușește cu brio să stimuleze fluxul sangvin în tot corpul, hrănind și pielea. Oasele și țesuturile vor deveni mai flexibile și vor face față unui flux mărit de sânge.
  • O altă idee bună este apucarea penisului de la bază cu ajutorul degetului mare și a celui arătător. Apoi, se trage de el cu blândețe spre exterior, aplicând presiune. Se strânge penisul cât mai aproape de scrot și se trage în jos. Când se ajunge la capătul penisului, exercițiul se întrerupe. Se repetă cu cealaltă mână timp de 3 secunde.

dimensiune penis

 pompa marire penis

Detalii și preț aici →https://www.pasiune.ro/pompa-pentru-marirea-penisului-soft-pussy.html

Înainte de a fi realizate aceste exerciții, se impun a fi luate câteva măsuri:

    • se rade părul pubian;

 

  • se bea multă apă în fiecare zi;
  • starea de dispoziție trebuie să fie una bună;
  • se folosește o cremă hidratantă, evitându-se săpunul.

Exercițiile de mărire a penisului trebuie să înceteze dacă bărbatul are următoarele simptome:

    • prezintă bule pe penis;

 

    • organul genital este amorțit;

 

  • apar diferite umflături pe penis.

Exercițiile Jelqing reprezintă o tehnică foarte populară de mărire a dimensiunilor penisului. Provine din Orientul Mijlociu, este sigură și nu are niciun fel de efecte secundare. Necesită doar timp, disciplină și exerciții regulate. Penisul în stare flască este întins regulat, favorizând circulația sângelui. Mișcările se vor face lent și blând pentru a se evita rănirea organului sexual care nu trebuie să fie în erecție totală. În cazul în care se va întări, atunci se va face o pauză și se vor relua mai târziu exercițiile. Studiile nu au demonstrat eficacitatea lor, dar persoanele care le-au folosit au spus că penisul s-a mărit cu 10% în dimensiune și cu 7% în grosime.

Tehnicile de mărire a penisului de unul singur sunt ieftine, sănătoase, deloc scumpe, așa că pot fi realizate cu încredere. Dacă nu există perseverență, iar bărbatul nu realizează aceste exerciții în mod constant, atunci rezultatele vor întârzia să apară. Evident că nu vor avea loc miracole, dar o creștere în dimensiune de 2-3 cm poate fi posibilă. 

pompa penis

Detalii și preț aici →https://www.pasiune.ro/pompa-pentru-marirea-penisului-deluxe.html

2.2. Metode de mărire a penisului

Nu trebuie uitat faptul că penisul este un organ foarte sensibil. Bărbații trebuie să știe că pot recurge la diverse metode și exerciții de mărire a penisului cu multă prudență, altfel ar putea să aibă diferite probleme de sănătate.

pompa penis

 

În comerț există și unele aparate care pot ajuta în această problemă. Pompele pentru penis sau aparatele de întindere sunt foarte populare în întreaga lume și au ajuns să fie în topul metodelor de mărire a penisului. Este important ca ele să nu fie utilizate în mod excesiv. S-a observat faptul că această modalitate de mărire a penisului dă rezultate vizibile după două luni de zile. Principiul de utilizare constă în introducerea penisului în pompă, apoi apăsarea ritmică pe capătul opus, acolo unde are un balonaș. În jurul penisului se creează un vid, sângele va fi atras în organul genital, unde va fi menținut o perioadă. În acest moment se atașează un inel special, care împiedică sângele să revină. Penisul crește în dimensiune în mod evident.

 

inel pensi

Preț și detalii aici→https://www.pasiune.ro/inel-erectie-fantasy-c-ringz-ball-banger.html

 

pompa incepatori marire penis

Detalii și preț aici →https://www.pasiune.ro/pompa-incepatori-pentru-marirea-penisului.html

 

  • Unele trucuri utile în mărirea vizuală a penisului pot fi de folos. De exemplu, medicii recomandă bărbaților corpolenți să slăbească. Evident că penisul rămâne la aceeași dimensiune, dar va părea mai lung și mai gros imediat după ce persoana în cauză a dat jos kilogramele în plus.
  • Se poate utiliza oricând și un prelungitor de penis în timpul partidelor de sex

dispozitiv marire penis

Detalii și preț aici→https://www.pasiune.ro/dispozitiv-marire-penis-gnetics.html

    • Există și o altă metodă de mărire a penisului cu ajutorul acidului hialuronic injectat la baza lui, cu efecte aproape imediate. Desigur, soluția nu este decât pentru o perioadă (doi ani) pentru că această substanță este biodegradabilă.

 

    • O altă soluție este injectarea penisului cu grăsime, ceea ce va face să pară mai mare pentru o anumită perioadă de timp doar în grosime, nu și în lungime.

 

    • Unii medici chirurgi mai practică o altă soluție de mărire a organului sexual masculin, prin tăierea ligamentelor ce susțin penisul. Acesta va atârna pe lângă corp și va spori iluzia că este mai lung. Va pierde însă din stabilitate.

 

  • Tabletele promit creșterea în dimensiune a penisului începând cu prima zi de utilizare. Libiodul este mai mare, dorința de sex la fel, iar relația cu partenera devine mult mai bună pe durata tratamentului cu astfel de pastile. Cel puțin asta promit comercianții. Studiile nu au demonstrat încă rezultate excelente în această privință, mai degrabă o mărire a fluxului sangvin din penis doar pe durata tratamentului. 

2.3. Utilizarea plantelor în mărirea organului sexual masculin

penis mic

Se spune că natura este întotdeauna mai bună decât bisturiul, așa că mărirea penisului se poate realiza și cu ajutorul unor plante cu astfel de efecte. Medicina tradițională chinezească stă dovadă acestei afirmații. Dintre aceste plante minune pot fi enumerate:

    • Epimedium sau iarba caprei conține icariin, un compus care crește funcția erectilă. Erecția este mai mare și mai puternică;

 

    • Ginkgo Biloba crește energia și îmbunătățește circulația la nivelul penisului;

 

    • Ginseng;
    • Cuscuta, o plantă care parazitează trifoiul sau lucerna, este o soluție împotriva ejaculării premature

 

  • Șofrănașul.

Nu se cunoaște încă motivul exact pentru care bărbații își doresc această mărire a penisului. Probabil este doar o chestiune strict psihică, o dorință de a se putea lăuda cu dimensiunile organului reproducător masculin, poate pentru că industria pornografică a dus la instalarea nesiguranței în sufletul domnilor. În realitate, puțini bărbați ar trebui să-și facă probleme în legătură cu acest aspect, majoritatea situându-se în limite normale. Există trei tipuri de bărbați care doresc o mărire de penis:

    • cei care au nevoie de ea urgentă pentru că din diferite motive medicale au probleme de acest tip;

 

    • cei care din orgoliu doresc o mărime;

 

  • cei care prezintă tulburarea dismorfică a penisului și au nevoie de un psiholog.

pompa penis

Detalii și preț aici →https://www.pasiune.ro/pompa-penis-big-bang-transparenta.html

În concluzie, complexul bărbaților că au un penis foarte mic poate fi ușor înfrânt cu ajutorul exercițiilor și metodelor de mărire a organului sexual. Exercițiile presupun mult timp investit, dar rezultatele sunt foarte bune, așa că reprezentanții sexului masculin ar trebui să le încerce înainte să apeleze la alte metode mai puțin sănătoase. Informarea corectă este cheia succesului! 

surse foto:

pasiune.ro

shutterstock.com

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *