Cadouri erotice inedite – Cum să îți surprinzi jumătatea și să păstrezi Pasiunea aprinsă ani de zile!

cadouri erotice
Timp de citit: 8 minute

Dacă rudelor și părinților le poți găsi cu ușurință cadoul ideal pentru ziua de naștere, onomastică ori de sărbători, când vine vorba de partenerul de viață trebuie să depui un pic mai mult efort, pentru ca darul să-l surprindă și, în același timp, să se potrivească de minune gusturilor și personalității sale. Când este momentul să îi iei iubitei sau iubitului, soției sau soțului, un cadou, indiferent de ocazie, poți alege inclusiv un dar care să aducă beneficii relației voastre.

 

1. Idei de cadouri sexuale pentru femei 

Chiar dacă femeile sunt considerate ființe suave, delicate, gingașe, acest lucru nu înseamnă că un cadou erotic n-ar fi pe gustul acestora. Tot ce contează este s-o cunoști suficient de bine, pentru a nu da greș cu un dar nepotrivit pentru personalitatea și nevoile ei. Fii foarte atent la dorințele pe care le are, la ce preferințe are în materie de sex și caută un cadou care să o ajute să atingă satisfacția absolută în pat.

Cadouri erotice pentru ea:

  •       Portjartier

Dacă îți dorești să-i oferi un cadou sexi, care s-o ajute să pună în aplicare chiar și cele mai ascunse fantezii, oferă-i în dar un portjartier cu dantelă. Cu ajutorul acestuia, partenera va prinde curaj în pat, va deveni mai sălbatică ca niciodată și te va surprinde în mod plăcut. Cu alte cuvinte, este un dar de care veți beneficia amândoi, lucru rar întâlnit la cadourile clasice, anoste, banale.

  •       Chiloți cu vibrații

Unul dintre cadourile xxx pe care poți să îl oferi partenerei constă într-o pereche de chiloți cu vibrații, care s-o facă să geamă de plăcere în orice moment al zilei. Este un dar care ar face orice femeie să ardă de nerăbdare pentru a-l utiliza, fapt pentru care nu mai trebuie să stai pe gânduri, ci să optezi pentru această variantă de cadou sexi de Crăciun.

  •       Bici

Îți dorești să fii biciuit sau s-o plesnești peste fese și nu știi cum să-i spui acest lucru? Dacă răspunsul este afirmativ pentru oricare dintre variante, este indicat să-i așezi iubitei sub brad un bici din piele, cu ajutorul căruia să trăiți cele mai intense clipe de plăcere. Surprinde-o în acest fel și vei vedea că serile petrecute în doi vor deveni mult mai incitante și fierbinți.

  •       Cătușe

Fie că vrei să o domini, fie că-ți dorești să ai mâinile legate cât timp ea te sărută în zonele erogene, un set de cătușe reprezintă unul dintre cadourile obraznice cu care vei reuși să o impresionezi, așa cum nimeni n-a mai reușit s-o facă. Alege un model cu puf pentru a se potrivi de minune feminității de care iubita ta dă dovadă cu fiecare ocazie.

  •       Vibrator

Dacă relația voastră se desfășoară mai mult la distanță, atunci este esențial să-i oferi un vibrator, cu ajutorul căruia să se descarce de stările negative, atunci când tu nu ești prin preajmă. Alege-i unul care să semene cât mai mult cu realitatea și care să aibă o dimensiune cât mai mare, pentru ca partenera să fie satisfăcută în mod garantat.

  •       Scaun vibrator

În cazul în care iubita ta deja deține un vibrator cu care atinge culmile plăcerii atunci când este singură, ar fi bine să te orientezi spre un scaun vibrator, care să o ajute să ajungă la orgasm în doar câteva momente. Tot ce trebuie să facă este să se așeze pe el și să se lase dusă de val.

  •       Parfum afrodisiac

Chiar dacă parfumul este oferit în dar de către toate persoanele și nu este un cadru ieșit din comun, atunci când alegi unul cu feromoni, lucrurile se schimbă. Este un produs ce poate fi oferit doar iubitei, deoarece este un cadou aflat în strânsă legătură cu sexul. Dacă îți dorești să o atingi din ce în ce mai des, iar ea să aibă chef oricând, oferă-i un parfum afrodisiac, care să vă stârnească amândurora hormonii.

  •       Pijama sexy

O pijama scurtă, din satin sau din dantelă reprezintă una dintre dorințele femeilor. Este un cadou sexy, care o va ajuta să obțină toată încrederea de sine de care are nevoie în unele momente. Ajut-o să fie din ce în ce mai încrezătoare în propriul farmec și admir-o subtil în timp ce se plimbă prin casă îmbrăcată în noua pijama provocatoare.

  •       Set de bikini

Oferă-i un set de bikini provocatori, care să-ți facă imaginația să zburde la vederea acestora. Orientează-te spre cei din dantelă, realizați într-o manieră elegantă, dar extrem de obraznică, astfel încât jumătatea ta să renunțe la lenjeria intimă veche, plictisitoare și lipsită de senzualitate.

2. Idei de cadouri sexuale pentru bărbați

Bărbații au minți jucăușe, pline de fantezii și fetișuri, însă de foarte multe ori se întâmplă ca din cauza timidității să le fie rușine să-ți mărturisească ceea ce-și doresc în pat. Pentru a-I ajuta să se destindă este indicat să mergi într-un sex shop pentru a găsi cadoul perfect pentru partenerul tău.

Cadouri erotice pentru el:

  •       Vagine masturbatoare

Așa cum la femei se găsesc de cumpărat vibratoarele, care sunt menite să ofere plăcere în lipsa unui partener, la fel și în cazul bărbaților, au fost create vaginele masturbatoare, care arată extrem de natural. Astfel, dacă iubitul își dorește mai mult decât poți tu să-i oferi, un astfel de produs este ideal pentru ca el să-și împlinească dorințele și nevoile.

  •       Bară de dans

Bineînțeles că nu va dansa el pe bară, însă o vei face tu, pentru a-i crește apetitul sexual. Este un cadou sexi pentru bărbați, însă folosit de către femei. Cu un astfel de cadou, îi vei putea vedea încântarea și extazul pe chip, deoarece va arde de nerăbdare să vadă cum te răsucești în jurul barei de fier.

cadouri erotice

  •       Lenjerie comestibilă

Așază într-o cutie un sutien și o pereche de chiloți comestibili de femeie, dar pe care îi va mânca el. Foarte mulți bărbați visează să rupă cu dinții sutienul de pe partenere, iar cu ajutorul acestui cadou sexi îi vei putea oferi ocazia de a-și îndeplini fantezia.

  •       Ham pentru umeri și gât

Atunci când faceți sex, iar tu te afli cu spatele la el, partenerul depune destul de mult efort, pentru a te aduce pe culmile plăcerii. Pentru a-i veni în ajutor și pentru a-i oferi senzația de dominare supremă asupra ta, oferă-i un ham pentru umeri și gât, pe care să-l folosești tu în timpul momentelor pasionale. Chiar dacă nu este un cadou pentru el, acesta va aprecia foarte mult gestul, deoarece sexul pe la spate este destul de dificil.

  •       Păpușă gonflabilă

Dacă te gândești să-i oferi jumătății tale o păpușă gonflabilă cu care să-și facă de cap în lipsa ta, nu trebuie să te sfiești, ci să-ți iei inima în dinți, pentru a-i oferi acest cadou amuzant. Iubitul va aprecia umorul de care dai dovadă și, în același timp, va admira curajul de a-i oferi un astfel de cadou cu tentă sexuală. Mai mult decât atât, în cazul în care serviciul te ține mai mult plecată departe de casă, o păpușă gonflabilă reprezintă soluția ideală pentru satisfacerea nevoilor partenerului.

  •       Inel vibrator

Cu ajutorul unui inel vibrator veți putea ajunge amândoi la orgasm în doar câteva clipe. Senzațiile pe care le oferă un astfel de inel sunt extrem de intense, fapt pentru care reprezintă un cadou sexy pentru bărbați, dar în același timp folositor pentru ambii parteneri. Fii curajoasă, lasă deoparte timiditatea, gândește-te la ceea ce-și dorește el și nu-ți fie frică să-i faci cadouri îndrăznețe, sexuale.

  •       Sfoară

Dacă ți-a spus de foarte multe ori că-și dorește să te lege în timp ce faceți sex, oferă-i șansa de a face acest lucru. Așază într-o cutie o sfoară lungă, cu ajutorul căreia să-i îndeplinești această fantezie, atât de comună în rândul bărbaților. Îi poți așeza lângă și o cutie de prezervative, pentru ca darul să fie complet.

  •       Lenjerie erotică

În seria cadourile sexy pentru bărbați se află și lenjeria erotică, care poate fi găsită în diferite forme și culori. Poți să-i oferi atât o pereche de chiloți cu trompă de elefant atașată, cât și o lenjerie intima simplă, dar sub formă de bikini. Există numeroase variante dintre care poți alege, fapt pentru care nu trebuie să-ți faci griji cu privire la cadoul perfect.

  •       Set de jucării erotice

Dacă nu te poți hotărî la una dintre variantele prezentate mai sus, atunci orientează-te spre un set care să conțină cât mai multe jucării sexuale, cu ajutorul cărora să vă distrați de minune. Un astfel de set poate  conține atât vibratoare, cât și cătușe, bile anale, inele vibratoare și multe altele. Acest produs poate fi un cadou complet și ideal pentru bărbații jucăuși, care adoră să experimenteze mult în pat.

3. Modalități inedite de oferire a cadourilor erotice

Este mult prea banal și clasic să-i dai darul direct, fapt pentru care trebuie să te gândești la câteva modalități inedite prin care să-i oferi ce i-ai cumpărat. Cadourile sexy de Crăciun, aniversare sau onomastică trebuie dăruite în mod inedit, cât mai creativ, pentru ca uimirea și surprinderea partenerului să fie cât mai mare.

Cum poți dărui cadoul?

  •       Introdu-l în mai multe cutii

Dacă îți dorești ca jumătatea ta să deschidă cadoul cu foarte mult suspans și nerăbdare, așază darul în mai multe cutii, pe care să le învelești în hârtie de cadouri. Poți umple cutiile cu diferite mesaje emoționante, declarații de dragoste sau cuvinte cheie care vă leagă, pentru a-i oferi o surpriză ca la carte.

cadou erotic

 

  •       Așază-l în altă parte

Toată lumea se așteaptă să găsească cadoul sub brad de Crăciun, ori să fie oferit direct dacă este o altă ocazie, însă dacă îl vei așeza într-un alt loc, bucuria și entuziasmul partenerului la găsirea acestuia vor fi mult mai mari. Lasă-l să creadă că nu i-ai cumpărat nimic, apoi trimite-l să caute prin casă. Va fi precum un joc copilăresc, dar extrem de plăcut și incitant.

  •       Nu-l înveli în hârtie de cadouri

Dacă pe lângă jucăria erotică, i-ai cumpărat și un pulover, spre exemplu, poți înfășura jucăria în pulover. În acest fel, vei ascunde deliciul darului, iar partenerul va crede că tot ceea ce primește este un pulover anost și lipsit de viață, pe care îl va purta de 2 ori pe an. Leagă puloverul cu o fundă mare și roșie și renunță pe deplin la hârtia de împachetat.

  •       Împachetează-l în mod original

Nu trebuie neapărat să folosești metodele de împachetat din comerț, ci poți folosi o fundiță, cu ajutorul căreia să creezi un cadou nonconformist, dar extrem de deosebit și de frumos. Leagă și strânge totul cu ajutorul fundiței și parfumează cu aroma ta preferată. Poți atașa pe mijlocul darului și un mesaj de dragoste, care să-l emoționeze până la lacrimi.

De asemenea, te poți orienta și spre ziare vechi, hărți, borcane sau diferite lucrurile care nu-ți mai trebuiesc.

 

În cele din urmă, cadourile erotice nu sunt făcute pentru toată lumea, ci doar pentru aceia care adoră provocările și care au curajul de a spune clar și răspicat ceea ce-și doresc în pat. În cazul în care primești un astfel de dar, nu trebuie să te rușinezi, deoarece partenerul te cunoaște cel mai bine. Este de preferat să-ți iei inima în dinți, să-l domini, să folosești la intensitate maximă jucăria primită sau oferită și să te lași purtată de valurile plăcerii.

Fii extrovertită, curajoasă, seducătoare, provocatoare și senzuală și îl vei face al tău pentru totdeauna. Joacă-te cu mintea și cu trupul lui, lasă-l să-și îndeplinească fanteziile și nu te sfii atunci când îți propune ceva nou. Toți bărbații își doresc femei cuminți ziua, dar nebune și sălbatice noaptea.

Produse asociate

Portjartier

costume sexy

https://www.pasiune.ro/colanti-decupati-s307-obsessive.html

vibrator

 

Vibrator

https://www.pasiune.ro/vibrator-anal-flexible-negru.html

Cătușe

catuse

 

https://www.pasiune.ro/catuse-glezne-maze.html

 

vagin

Vagin masturbator

https://www.pasiune.ro/vagine-masturbatoare

Sursa foto: Unsplash.com

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *