Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției
Timp de citit: 9 minute

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

Ce îți vine prima oară în minte când auzi cuvântul “seducție”? Probabil, ca pe multe alte femei, acest cuvânt te duce și pe tine cu gândul la o partidă fierbinte de amor cu un tip pe care abia l-ai cunoscut. Tot ca în cazul altor reprezentante ale sexului frumos, ai și argumente concrete pentru definiția ta – l-ai văzut, te-a observant și el, tu ai făcut primul pas și după primul schimb de replici l-ai luat acasă pentru o noapte de neuitat. Ei bine, acest mod de a percepe seducția este complet eronat.

În realitate, seducția pură reprezintă chiar opusul gândului tău de mai devreme cu partida fierbinte de amor care nu este nimic mai mult decât împlinirea unei dorințe de moment. Nu, nu este nicidecum despre apogeul unei dorințe, ci despre fiorul dorinței în sine. Seducția este un joc incitant, în care trebuie să păstrezi intensitatea fiorului de a face un anumit bărbat să te dorească pentru cât mai mult timp posibil.

1. Arta seducției în trei pași simpli – reguli de bază

Arta seducției se învață! Orice femeie poate seduce un bărbat fără să-i permită în mod special să o și aibă ca posibilă parteneră. Femeile pot seduce bărbați pe care abia i-au întâlnit, cum la fel de bine pot face același lucru și cu bărbatul cu care au o relație stabilă de ani buni de zile. 

Totul ține de modul în care te comporți când “victima” îți iese în cale. În cele mai multe cazuri, când vine vorba să seducă un tip care le-a căzut de mult cu tronc sau unul nou, despre care nu știu mai nimic și care pare inabordabil, multe femei intră în panică și încep să facă exact acele lucruri care îi îndepărtează pe bărbați.

Așadar, prima regulă esențială când pornești pe drumul seducției este să îți păstrezi calmul și să ai încredere în tine. 

Ești femeie, ești frumoasă, ești isteață și puternică, nu poți fi niciodată mai prejos ca alți oameni și ai puteri nebănuite asupra reprezentanților sexului tare, așa că nu are de ce să-ți lipsească încrederea în propria persoană! Fii încrezătoare în tine orice ar fi, indiferent de obstacolele care îți ies în cale sau de eșecurile din viață. Nimeni nu este perfect și toată lumea face greșeli, dar tocmai acestea sunt caracteristicile unice ale fiecărui om.

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

 

sursa foto: shutterstock

De ce este atât de important să ai încredere în tine când intri în jocul seducției? Pentru că nimic nu este mai atrăgător și mai sexy la o femeie decât o atitudine încrezătoare, să o vezi că este sigură pe ea, că știe ce face și că emană acea energie specială prin care îi anunță pe cei din jur că poate oricând muta munții din loc. 

Încrederea în sine este principala armă a seducției. În fond, lucrurile sunt destul de simple în legătură cu acest aspect – dacă tu nu te accepți așa cum ești și nu ai o părere bună despre propria persoană, cel de lângă tine de ce ar trebui să te placă?

Apoi vine în discuție un al doilea element de care orice femeie are nevoie pentru a cuceri un bărbat: naturalețea. Ți s-a întâmplat probabil, nu doar o dată, să te afli în preajma unei persoane care se străduiește prea tare să fie ceva ce nu va putea niciodată fi – cum sunt, de exemplu, cei care încearcă să fie amuzanți, dar nu stârnesc râsul nimănui, ci doar par penibili. Problema este faptul că se forțează prea tare să facă lucruri care nu le ies în mod natural. Iar acest lucru este imediat perceput și taxat de ceilalți. La fel este și în cazul seducției, niciun bărbat nu ar băga în seamă o femeie care încearcă să se mintă pe sine și, implicit, să-l mintă pe el. 

Gesturile forțate și atitudinile false sunt extrem de respingătoare pentru orice persoană, așa că nu ai de ce să faci greșeala de a te strădui prea tare când vrei să-l seduci. Naturalețea femeilor atrage bărbații ca un magnet.

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

sursa foto: shutterstock

A treia regulă importantă pentru a putea seduce cu succes un bărbat este să știi cu exactitate care este scopul final al dorinței tale. Până la urmă, de ce vrei să-l seduci? Ca să-i sucești complet mințile și să-l faci să se îndrăgostească iremediabil de tine? Din pură răzbunare? Doar așa, în joacă, pentru a mai avea un partener ocazional? Sau ca să începeți o relație pe termen lung, pentru a vă întemeia o familie? Este bine să stabilești de la bun început care este scopul acțiunii tale pentru a nu da greș sau, mai rău, pentru a nu a cădea în ridicol.

Atenție, însă! Dacă te gândești serios să-l duci acasă după ce l-ai cucerit, atunci nu uita că trebuie să-ți păstrezi aceeași încredere în sine și aceeași senzualitate și atunci când te afli cu el în pat, îmbrăcată în cea mai provocatoare lenjerie intimă. Dacă a decis să vină cu tine, atunci sigur te place și nu ai de ce să te lași pradă inhibițiilor. Astfel, îl vei face să se simtă și mai atras de tine și va fi și mai mândru că s-a lăsat cucerit de o femeie ca tine.

 

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

Detalii și preț aici → https://www.pasiune.ro/corset-obsessive-sensual-sen-011.html

2. Seducția este cea mai mare putere a ta. Folosește-o inteligent!

Ai încredere în tine, ai un comportament natural, îți știi foarte bine scopul, așadar puterea seducției se află în mâinile tale. Ce poți face cu ea? Un răspuns bun ar fi că poți face orice îți dorești cu ea, dacă știi cum să o manevrezi. Seducția este un joc social senzual, psihologic, provocator în care trebuie să știi să absorbi, treptat, energiile și emoțiile celorlalți pentru a intra și a te face remarcată în lumea lor. 

De ce era Casanova considerat drept cel mai mare cuceritor din lume? Prin metoda simplă, dar mereu eficientă de a se face irezistibil: își găsea “ținta”, îi observa comportamentul și personalitatea și o aborda în maniere diferite, în funcție de diversele stări de spirit prin care trecea. Practic, le îndeplinea nevoile exprimate prin gesturile simple – o sclipire în privire, un zâmbet frugal, o atingere a părului etc. – cu energiile sale seducătoare.

Arta seducției: Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

sursa foto: shutterstock

3. Tehnici de seducție care nu dau niciodată greș

Cucerirea unui bărbat începe prin a-ți cunoaște propria persoană și cât de seducătoare sunt energiile pe care le emani prin toți porii. Tainele seducției stau în găsirea echilibrului perfect a energiilor transmise celorlalți pentru a stârni curiozități și pasiuni nebănuite.

  • Învață să acorzi timp momentelor în care ieși “la atac”. Graba strică treaba, iar dacă te arunci violent să-l cucerești pe cel pe care ai pus ochii, vei eșua într-un mod jenant. Lucrurile făcute încet, cu răbdare, capătă o intensitate aparte. Îți amintești cum își scot dansatoarele de burlesque mănușile lungi până la coate? Cât de lasciv și de seducător o fac? Asta pentru că le dau jos încet, foarte încet, fără grabă și schimbă astfel întreaga ecuație a poveștii în care se află. Dacă încetinești ritmul de abordare a unei situații, te poți bucura mult mai mult de tot ce ți se întâmplă și transmiți bărbatului pe care-l vrei o energie savuroasă, care îl va atrage pe loc.

Arta seducției

sursa foto: shutterstock

  • Joacă-te cu mintea “victimei” și evită să-i cazi în plasă din prima. Nu uita că trebuie să prelungești cât de mult poți extazul dorinței tale fierbinți de a-l cuceri. Dacă este prima dată când încerci să seduci un bărbat s-ar putea să nu-i reziști prea mult, să te lași dusă de val și să îl lași să îți sucească el ție mințile, după bunul plac. Așa că, orice ar fi, nu uita de țelul tău și mergi până în pânzele albe cu jocul seducției.
  • Fă din “Nu” cel mai senzual element de joacă. Știi care este cel mai seducător răspuns din lume când ți se propune ceva? Ai ghicit, este “Nu”! În jocul senzual dintre un bărbat și o femeie, “Nu” capătă cea mai sexy conotație. Refuzul prelungește extazul actului de a seduce. Arta seducției este despre savurarea fiecărui moment, așa că bucură-te pe îndelete de orice clipă și amână, pe cât posibil, finalul aventurii începute cu atât de multă pasiune.
  • Fii cât mai detașată de întreaga situație, chiar dacă acorzi un interes aparte celui pe care ți-l dorești. Cu cât te detașezi mai mult de modul în care s-ar putea încheia situația și te concentrezi mai intens asupra țintei, cu atât vei fi mai câștigată. Stresul neîncetat al gândului că s-ar putea să nu-ți atingi scopul te va împinge să greșești. Așa că, relaxează-te, păstrează-ți calmul și totul va fi bine.

 Învață totul despre limbajului trupului și tainele seducției

sursa foto: shutterstock

  • Nu te mulțumi cu puțin, țintește cât mai sus, în mai multe locuri! Dacă tot vrei să faci ravagii prin arta seducției, de ce să te limitezi la un singur bărbat? Este mult prea stresant și riscant să faci acest lucru, existând posibilitatea sa cazi în cealaltă extremă și să dezvolți o obsesie pentru individul vizat. Poți face acest lucru doar dacă vrei o relație de lungă durată cu bărbatul respectiv. Altfel, chiar nu are rost. Și, în plus, numai dacă experimentezi des poți deveni o adevărată expertă în ale seducției.
  • Fii misterioasă în priviri, fermecătoare în gesturi, fii sinceră, dar sclipitoare în conversație. Ce îi atrage mai mult și mai mult pe bărbați? Pe lângă un aspect fizic îngrijit, plăcut, bărbații caută femei sigure pe ele, cu atitudine șarmantă, femei frumoase pe interior, carismatice și provocatoare din toate punctele de vedere. Fii o astfel de femeie și îi vei zgudui întreaga lume mai repede decât ai fi crezut!
  • Ai grijă să nu exagerezi cu nimic! Este foarte important să delimitezi bine extremele în ceea ce privește atitudinea, dar și aspectul fizic. Dintr-o dorință prea mare de a fi cât mai atrăgătoare, poți deveni foarte ușor vulgară. Nu face această greșeală și păstrează un strop de moderație în modul în care te îmbraci, dar și în felul în care te comporți când vrei să seduci un bărbat.

costum sexy

Detalii și preț aici → https://www.pasiune.ro/costum-sexy-leopard.html

4. Secretele seducției în cuplu – Recucerește-ți partenerul de viață

Arta seducției are un rol extrem de important în cazul cuplurilor. Pentru a menține mereu o relație sănătoasă și frumoasă între voi, trebuie să vă redescoperiți la nesfârșit și să încercați să spargeți pereții rutinei zilnice care vă țin prizonieri în celule diferite, izolați unul de celălalt.

Ca femeie, este de datoria ta să fii mereu cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai sexy iubită/soție pentru partenerul tău de viață, așa că, nu strică ca din când în când să recurgi la anumite trucuri pentru a-ți condimenta viața personală și pentru a-ți seduce bărbatul așa cum ai făcut-o când v-ați întâlnit prima oară.

  • În primul rând, începe prin a-ți schimba obiceiurile cotidiene. Surprinde-ți zilnic iubitul/soțul cu ceva complet nou. Poate fi orice – o mângâiere, un sărut neașteptat, o altfel de friptură, o ieșire spontană într-un loc nou – cât timp este făcut din tot sufletul, va avea un impact imens asupra partenerului.

babydoll

Detalii și preț aici → https://www.pasiune.ro/babydoll-chilotei-queen.html

  • Cucerește-l în dormitor! Pune-ți o lenjerie extrem de sexy și dansează-i cât mai provocator, așa cum a văzut doar în filme. Sau surprinde-l cu o partidă de amor într-un loc unde nu s-a mai întâmplat până acum. Puteți merge chiar și mai departe în a vă costuma amândoi înainte de a face dragoste pentru a reaprinde și mai tare pasiunea dintre voi.

costum sexy

Detalii și preț aici → https://www.pasiune.ro/costum-sexy-scolarita-obsessive.html

  • Tot pentru o viață intimă ceva mai picantă puteți încerca ceva complet diferit în materie de accesorii erotice. Există fel de fel de jucării erotice pentru cupluri, menite să vă ofere experiențe nematrăite. Nu strică să apelați măcar de curiozitate la ele. S-ar putea să vă placă mai mult decât ați fi crezut.

jucarii

Detalii și preț aici → https://www.pasiune.ro/set-jucarii-sexuale-4-play.html

  • Trimite-i mesaje incitante, provocatoare când nu este acasă. Așa îl vei face să se gândească la tine cu mult mai multă poftă și să fie nerăbdător ca să ajungă cât mai repede să te revadă.

Arta de a seduce un bărbat se învață treptat și se dobândește experimentând ori de câte ori se ivește ocazia. Bărbații vor fi mereu atrași de tot ceea ce îi face să se simtă bine pe moment, iar acest lucru este un as în mânecă pentru femeile cărora le place să dețină controlul și să cucerească reprezentanții sexului masculin. 

 

sursa foto: shuterstock

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *