You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Produse
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Informatii Preturi

Prețul recomandat de către furnizorul produsului.

Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor. Încercăm să actualizăm informațiile privind prețurile cât mai des posibil. Facem acest lucru cel puțin o dată pe an, astfel încât informațiile privind prețul de vânzare recomandat să fie întotdeauna actualizate.


Prețul recomandat de furnizor și convertit în moneda străină.

Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor. Încercăm să actualizăm informațiile privind prețurile cât mai des posibil. Facem acest lucru cel puțin o dată pe an, astfel încât informațiile privind prețul de vânzare recomandat să fie actual. Acest preț este convertit dintr-o altă monedă a unui stat membru UE sau dintr-o altă monedă a unei țări terțe la cursul valutar în vigoare la data actualizării.


Prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani.

Acesta este prețul maxim pe care produsul l-a atins la noi în ultimii doi ani. Este un punct de referință util pentru clienții noștri, pentru a-i proteja de promoțiile înșelătoare sau induse în mod artificial.


Cel mai mic preț la care s-a vândut produsul în ultima lună.

Acesta este cel mai mic preț posibil la care ați fi putut cumpăra produsul de la noi în ultimele 30 de zile înainte de a intra la promoție/lichidare de stoc. Este posibil ca produsul pentru care afișăm acest preț să fi fost inclus și într-o campanie în care s-a aplicat un voucher de reducere în perioada anterioară.